Antena Căutare

L-au luat pe urmaşul lui Cristiano Ronaldo! OFICIAL: Dinamo a rezolvat transferul mijlocaşului Salomao

Mijlocaşul portughez Diogo Ferreira Salomao, care a jucat ultima dată la echipa Mallorca în liga secundă spaniolă, a semnat un contract pe două sezoane cu formaţia Dinamo Bucureşti, a anunţat, marţi, site-ul oficial al grupării dinamoviste.

Diogo Ferreira Salomao a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) şi se va alătura lotului dinamovist în stagiul de pregătire în Slovenia.

Salomao, care va împlini 29 de ani la 14 septembrie, şi-a început cariera la juniorii clubului Estrela Amadora. El a evoluat în campionatul Portugaliei pentru Casa Pia AC, Real Massama SC şi Sporting Lisabona, iar în Spania a jucat pentru Deportivo La Coruna şi Mallorca.

În sezonul recent încheiat, portughezul a marcat un gol şi a dat două pase decisive în 19 meciuri jucate pentru Mallorca în campionat şi Cupa Spaniei. El a marcat trei goluri în 20 de partide jucate în Primera Division, toate pentru Deportivo La Coruna.

Declaraţie ISTORICĂ dată de Şumudică: "Îmi doresc din suflet ca Steaua să câştige campionatul"... OFICIAL! S-a stabilit când începe noul sezon în Liga I! Primul meci e programat pe 14 iulie 2017...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x