Antena Căutare

Laurent Blanc: "Meciul e mai important pentru voi decat pentru noi"

Selectionerul Frantei a declarat la conferinta de presa sustinuta astazi ca meciul cu Romania e unul important dar nu decisiv pentru echipa sa.

Franta a scapat de anostul Domenech si l-a instalat selectioner pe realistul Laurent Blanc. Argumente in acest sens sunt atat rezultatele constante ale albastrilor, dar si declaratiile fostului fotbalist al lui Marseille.

La Bucuresti, antrenorul ce si-a facut un nume pe Chaban-Delmas a inceput pe un ton grav: „E un meci important pentru noi, dar e mai important pentru voi".

Apoi a evitat elegant intrebarile jurnalistilor romani, care doreau sa afle de la el ce nu aflasera de la Piturca: „Nu e problema mea daca Romania de acum e mai buna sau mai slaba decat cea pe care am invins-o in octombrie. Am urmarit-o si stiu doar ca e mai tanara. Au destule argumente sa ne puna probleme".

Fostul bordelez a raspuns si acuzatiilor de dupa meciul cu Albania, conform carora Franta ar fi castigat urat: „ A fost o victorie obtinuta vineri, meciul de maine conteaza la fel de mult, mai ales ca preliminariile se apropie de final si punctele obtinute sau pierdute ar putea face diferenta".

Despre problemele de lot, Blanc a dezvaluit ca are trei jucatori indisponibili: Cedric Carrasso, Bakary Sagna si Patrick Evra. Daca primul oricum ar fi fost rezerva lui Lloris, absenta celor doi fundasi laterali ar putea constitui o problema in alcatuirea primului unsprezece.

foto: parolesdefoot.com

Cristi Chivu, audiat la tribunal in dosarul transferurilor din fotbal... Abidal la PSG?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x