Antena Căutare

OFICIAL: Legendele Barcelonei vin în România pentru un amical de gală cu ”Generația de Aur” a lui Hagi și Popescu. Unde va avea loc meciul

Veste uriașă pentru fanii fotbalului din România. În prima ediţie a Sport Festivals, eveniment care va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 14-17 iunie, fotbaliştii români ai ”Generaţiei de Aur” vor juca un meci de 5 stele împotriva legendelor celor de la Barcelona. La acest meci, programat pe Cluj Arena pe 16 iunie, fostul internaţional român Gică Popescu va juca câte o repriză pentru fiecare dintre echipe.

”În cadrul primei ediţii a Sports Festival va avea loc un meci de fotbal între membrii Generaţiei de aur şi legendele Barcelonei, în data de 16 iunie. Eu fac parte şi dintre legendele Barcelonei şi voi juca în prima parte pentru echipa Generaţiei de aur şi, dacă voi mai putea, voi juca şi pentru Barcelona. Meciul este un moment important pentru iubitorii fotbalului din România, a declarat, luni, Gică Popescu, într-o conferinţă de presă susţinută alături de Ioan Ovidiu Sabău şi de primarul Emil Boc.

La meciul de gală din iunie, la Barcelona și România vor evolua nume de legendă din fotbalul european: ”Niciunul dintre colegii mei din Generaţia de Aur, care au jucat în 1994, nu va lipsi, printre ei fiind Gică Hagi şi Ioan Ovidiu Sabău, iar în plus vor mai juca Chivu, Marica, Adrian Ilie. De la Barcelona ar putea juca Stoicikov, fraţii de Boer, Mendieta sau Puyol”, a spus Popescu la aceeași conferință.

De-a lungul carierei sale impresionante, Gică Popescu (50 de ani) a evoluat o perioadă importantă și la una dintre cele mai mari echipe din fotbalul european, FC Barcelona.

Popescu a jucat pentru FC Barcelona în perioada 1995-1997, timp în care fostul internaţional român a şi ajuns să poarte banderola de căpitan a formaţiei catalane. ”Baciul” a strâns 68 de partide şi a înscris nouă goluri pentru catalani.

VIDEO: Tim, ursul microbist! Imaginile din Rusia care fac senzație pe internet... Astra - FCSB, asaltul roș-albaștrilor pentru locul 1! Nicolae Dică schimbă echipa de start. Ce se întâmplă cu Alibec și ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x