Antena Căutare

LPF: Întâlnire Ştefan – Bodescu, marţi, pentru analizarea variantelor de lucru în vederea reluării competiţiilor interne

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat că marţi va avea loc o întâlnire între secretarul general al ligii, Justin Ştefan, şi secretarul general adjunct al FRF, Gabriel Bodescu, pentru analizarea variantelor de lucru în vederea reluării competiţiilor interne.

“În urma deciziei UEFA de a amâna toate meciurile din competiţiile europene programate în săptămâna 16-22 martie (Champions League, Europa League, Youth League), vineri, 13 martie 2020, secretarul general al LPF, Justin Stefan, a convenit, împreună cu secretarul general adjunct al FRF, Gabriel Bodescu, să stabilească o întâlnire pentru data de 17 martie, când UEFA a convocat o teleconferinţă cu toate cele 55 de federaţii membre, reprezentanţi ai FIFPro şi cu conducerea Asociaţiei Ligilor Europene de Fotbal. După încheierea teleconferinţei UEFA de marţi, 17 martie, cei doi oficiali ai LPF şi FRF se vor întâlni pentru a analiza variantele de lucru în vederea reluării competiţiilor interne, în funcţie de recomandările UEFA, şi vor transmite noile informaţii tuturor cluburilor”, se arată în comunicatul LPF.

Joi, UEFA a anunţat că în contextul problemelor cauzate în Europa de coronavirus a programat marţi, 17 martie, videoconferinţe cu toţi cei implicaţi, în care să se discute despre reacţia fotbalului la pandemie şi situaţia tuturor competiţiilor interne şi continentale, inclusiv despre Euro-2020.

Până în prezent numeroase competiţii din lume au fost afectate de Covid-19, iar în Europa campionate interne au fost suspendate sau s-a decis ca meciurile să se joace fără spectatori.

Sursa : news.ro

Formula 1: Grand Prix-urile Bahrainului şi Vietnamului, amânate... FC Nurnberg are un jucător infectat cu coronavirus: fundaşul Fabian Nurnberger...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x