Antena Căutare

Lucian Bute nu se mai poate bate pentru titlul mondial

International Boxing Federation (IBF) ii blocheaza drumul catre recucerirea centurii mondiale lui Lucian Bute, dupa ce sportivul roman a pierdut-o in fata englezului Carl Froch. Asta, desi in contractul pentru organizarea meciului in care Bute a pierdut titlul mondial era stipulata o clauza potrivit careia, in caz de infrangere, Froch este obligat sa ii acorde revansa.



Mai mult, IBF a decis organizarea unui alt meci, pe 11 august, la Montreal, intre Adonis Stevenson (Canada) si Sakio Bika (Camerun), pentru stabilirea challengerului oficial al titlului detinut in prezent de pugilistul britanic.

Astfel, Bute nu va putea lupta din nou in ring pentru centura, decat dupa disputarea meciului dintre castigatorii infruntarilor Carl Froch - Mikkel Kessler si Adonis Stevenson - Sakio Bika.

In aceste conditii, boxerul roman este fortat sa se orienteze catre un meci cu americanul Kelly Pavlik, dar nici aceasta varinta nu are sanse mari sa se realizeze, din cauza pretentiilor foarte mari are pugilistului din SUA.

Cota lui Lucian Bute este in continua scadere, el coborand pe locul cinci in ierarhia IBF la categoria supermijlocie, dupa campionul Carl Froch, Adonis Stevenson, Edwin Rodriguez si Thomas Oosthuizen.

Foto: Intactimages

Cristiano Ronaldo zboara cu Romavia!... Drama in fotbal: un jucator a suferit un atac cerebral pe teren!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x