Antena Căutare

Lui Marius Avram i s-a retras delegarea la Pandurii Astra

Marius Avram, fiul sefului CCA, spune ca e devastat de faptul ca tatal sau a fost retinut de DNA si ca nu mai are nici o veste de la el de mai bine de 4 ore.

"Am vorbit inainte sa plece de la sediul CCA. Mi-a zis doar ca se duce la DNA sa dea niste declaratii. Era foarte relaxat, stiu ca a mai fost la DNA si cu alte ocazii, dar atunci a dat informatii, prompt, si a plecat repede. Acum ma tot uit la TV si pe internet sa aflu ce se petrece cu el, pentru ca n-am mai avut cum sa luam legatura. Cred ca i-au luat telefonul. Cel mai rau e ca nu stim nimic, se poate intampla orice. Cunosc faptul ca in fotbalul romanesc sunt multe reclamatii. Sa dea Dumnezeu sa nu se intample nimic cu tata!", a zis Marius Avram pentru gsp.ro.

"Stiu ca tata e puternic. Dar eu sunt in stare de soc! Luni trebuia sa arbitrez Pandurii - Astra, insa cred ca voi fi schimbat, nu sunt capabil sa conduc vreun meci acum!", a mai adaugat el. Avram jr. a fost deja inlocuit de la partida respectiva, pe site-ul CCA fiind trecut numele lui Dragos Istrate.

Vasile Avram a fost retinut azi dimineata de procurorii DNA. A fost luat de acasa, la ora 6:00, a mers cu ei la birourile CCA pentru ridicarea unor probe, iar dupa pranz a fost dus la sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Jackie Ionescu: "Steaua - Dinamo nu e derby, e un meci intre echipe departamentale"... Argesul invinge cu 2 oameni mai putini, Delta Tulcea, lider in Est. Vezi toate rezultatele din Liga a doua!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x