Antena Căutare

Mali si Ghana, in sferturile Cupei Africii pe Natiuni

Competitia desfasurata in Guineea Ecuatoriala si Gabon si-a ales miercuri ultimele sfert-finaliste.

Ghana pornea ca favorita la aceasta editie a Cupei Africii pe Natiuni, si sfert-finalistii de la mondialul din 2010 si-au respectat staturul.

Stelele negre s-au calificat in sferturi dupa primele doua meciuri, iar cel din ultima etapa cu Guineea conta doar pentru Daillo, Bangoura si compania, care in cazul unui succes puteau sa ajunga in sferturi.

Insa Ghana a deschis scorul prin Agyemang-Badu, jucatorul lui Udinese invingandu-l pe Yattara cu un voleu din interiorul careului.

In prelungirile primei reprize, Camara a egalat, dupa ce l-a lobat pe Adam Larsen Kwarasey, portarul Ghanei. Acesta avea sa fie scorul final, insa egalul nu i-a ajutat foarte mult pe cei din Guineea, pentru ca in cealalta partida Mali a invins Botswana si a castigat al doilea log in grupa.

Ngele a deschis scorul in minutul 50, dar Dembele, bine servit de Maiga, a egalat pentru Mali. Vedeta Seydou Keita a reusit, cand mai era un sfert de ora de joc, sa marcheze golul izbavitor, dupa un slalom prin apararea Botswanei.

In sferturi, Mali va intalni Gabonul, in timp ce Ghana va juca cu Tunisia si, in cazul in care va invinge, va ecita Coasta de Fildes in semifinale.

Foto: Intact Images

Lazio invinge Milan dupa 14 ani, Inter si Palermo fac spectacol pe Meazza! Vezi rezultatele din Italia!... Olimpiacos Pireu ii vrea pe Hleb si Msakni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x