Antena Căutare

Manchester United castiga la scor la scor la Wolverhampton si se distanteaza de City

Formatia antrenata de Alex Ferguson s-a razbunat pe lumii din Premiere League dupa eliminarea rusinoasa de la Bilbao din Europa League.

Intr-un week-end aflat sub amprenta dramei prin care trece Fabrice Muamba, jucatorul ce a facut atat de cord in sfertul de cupa dintre Tottenham si Bolton, Manchester United s-a distantat in clasament la 4 puncte de City.

Diavolii au invins cu 5-0 la Wolverhampton, profitand si de imprundenta lui Ronald Zubar, fostul jucator al lui Marseille si Caen luand doua galbene in mai putin de un sfert de ora si lasandu-si echipa in 10 oameni dupa ce Evans deschisese scorul.

Valencia a marcat pentu 2-0 cu putine minute inainte de pauza, iar Welbeck a dus scorul la unul de forfait in prelungirile primei reprize. A urmat dubla lui Chicharito Hernandez din minutele 56 si 61, mexicanul stabilind si scorul final, 5-0.

In urma acestui rezultat, United acumuleaza 70 de puncte, cu 4 mai multe decat ocupanta locului secund, Manchester City, care are si un meci mai putin disputat. In aceeasi etapa, Liverpool a trecut cu 3-0 de Everton prin tripla lui Gerrard de miercuri, in timp ce galezii de la Swansea au administrat acelasi scor pe Craven Cottage lui Fulham.

Wigan si WBA au remizat 1-1, iar Newcastle conduce pe Norwich cu 1-0.

Foto: EPA

Fernando Torres a reusit o dubla pentru Chelsea... Coman, amendat pentru iesirea de la Chiajna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x