Antena Căutare

"Manita" roş-albastră! Steaua a câştigat categoric derby-ul cu Dinamo din Cupa României

El Clasico de România a oferit reţeta unei seri perfecte. Pentru stelişti! Peste 45.000 de oameni în tribune şi şapte goluri pe teren. Cinci, din păcate pentru "câini", în poarta lui Dinamo

El Clasico de România a oferit reţeta unei seri perfecte. Pentru stelişti! Peste 45.000 de oameni în tribune şi şapte goluri pe teren. Cinci, din păcate pentru "câini", în poarta lui Dinamo.

Egalul din Ghencea, 1-1, le-a oferit mai mult curaj puştilor lui Stoican, dar i-a ambiţionat mai tare pe stelişti. După un început de meci greoi pe teren, dar extrem de spectaculos în tribune, fotbaliştii şi-au adus aminte că se află în derby-ul fotbalului românesc.

Steaua apasă prima pedala de acceleraţie, iar centrarea lui Latovlevici (22) îl surprinde pe Bălgrădean şi se opreşte în plasa dinamoviştilor. Zece minute se bucură gazdele, pentru că Rotariu (32) profită de-o bâlbâială a defensivei steliste şi face 1-1.

A fost golul care a readus speranţa în tabăra "câinilor", dar care a declanşat furia elevilor lui Reghecampf. Mai întâi, Varela (39) înscrie spectaculos pentru 2-1, fiind urmat apoi de Chipciu (43) şi Cristi Tănase (45+2), care au stabilit scorul pauzei. 4-1 pentru Steaua!!!

Lazăr (53) reduce din handicap, dar Dinamo pare incapabilă să întoarcă rezultatul. Mai mult, cu 12 minute înainte de final, Keşeru (78) înscrie pentru 5-2 şi îi pune pe statisticieni la treabă. Din 1998 steliştii nu mai marcaseră de cinci ori în poarta marilor rivali!

Putea să fie şi mai rău, când acelaşi Keşeru a fost blocat de Bălgrădean, dar ar fi luat şi mai mult din miza meciului retur. Calificarea pare jucată, dar returul promite să fie tot spectaculos. Dinamo are de luat o revanşă, iar Steaua de obţinut o calificare.

Fiul cel mare al lui Victor Piţurcă, executat silit... VIDEO: Cristiano Ronaldo vs. Pele, meciul în care toată lumea câştigă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x