Antena Căutare

MAREA BATALIE în FOTBAL – FINALA CAMPIONATULUI MONDIAL 2018 RUSIA

Ai fost alaturi de echipele preferate pana la final? Ai urmarit cu sufletul la gura toate meciurile din Campionatul Mondial, bucurandu-te pentru fiecare gol inscris de cele mai bune echipe din lume? Pe data de 15 Iulie, este meciul decisiv, fiind stabilita marea campioana 2018. Finalistele, FRANTA si CROATIA, au parcurs un drum lung, reusind sa ajunga in ultima etapa a Campionatului.

Ai fost alaturi de echipele preferate pana la final? Ai urmarit cu sufletul la gura toate meciurile din Campionatul Mondial, bucurandu-te pentru fiecare gol inscris de cele mai bune echipe din lume? Pe data de 15 Iulie, este meciul decisiv, fiind stabilita marea campioana 2018. Finalistele, FRANTA si CROATIA, au parcurs un drum lung, reusind sa ajunga in ultima etapa a Campionatului.

Recompensa financiara pentru suporterii devotati

Ti-ai dori sa fii recompensat pentru sustinerea si emotiile pe care le-ai avut de-a lungul Campionatului Mondial 2018, gazduit de Rusia? Pentru microbistii dedicati, exista diverse modalitati prin care isi pot valorifica cunostintele pe care le au in diversele categorii sportive preferate. Cea mai complexa, dar accesibila modalitate, este reprezentata de pariurile sportive. Acestea sunt incadrate in sfera jocurilor de noroc, insa se diferentiaza de celelalte, prin necesitatea crescuta de informatie in detrimentul norocului.

Daca iti doresti sa fii recompensat financiar pentru implicarea TA in Campionatul Mondial de anul acesta, nu ezita sa iti creezi un cont online de parior la una dintre casele de pariuri de la Undepariem.com, alegand-o pe cea mai potrivita stilului tau.

Ia aceasta decizie, in functie de preferintele tale si intereseaza-te asupra oportunitatilor, bonusurilor si promotiilor pe care ti le poate oferi. Invata de la cei care au mai multa experienta decat tine si nu te lasa pe mana hazardului. Bazeaza-ti alegerile pe cote si pronosticuri oferite de specialisti, maximizandu-ti astfel, sansele de castig.

De ce sa risti, cand alegerile tale pot fi facute in urma unor statistici matematice? Asigura-te ca iti depui mizele pe variantele de bilete care au cele mai crescute sanse de castig!

Daca iti doresti ca acest hobby sa fie o sursa suplimentara de venit, ai grija sa iti protejezi interesele si iti depui mizele responsabil, astfel incat, pe termen scurt si indelungat, sa nu iti fie afectata calitatea vietii.

Sustine-ti echipa preferata dintre Franta si Croatia, obtinand in urma dedicarii tale, un castig financiar incredibil. Creandu-ti, simplu si rapid un cont virtual la agentia Betano, vei descoperi o multitudine de oportunitati, beneficiand de o gama vasta atat de categorii sportive, cat si de posibile pariuri. Alege o casa de pariuri care sa iti ofere posibilitatea de a-ti accesa contul virtual atat de pe platforma de desktop, cat si de pe mobil, astfel incat sa poti depune sau retrage, ori de cate ori simti ca este momentul oportun.

MAREA BATALIE în FOTBAL – FINALA CAMPIONATULUI MONDIAL 2018 RUSIA

SCURTA ISTORIE - Evolutia finalistelor

FRANTA

  • Echipa nationala a Frantei, pana in prezent, si-a atins apogeul in anii 1990, la cea de-a zecea editie a Campionatului European de Fotbal, in anul 1996, gazduita de Marea Britanie, unde a ajuns pana in semi-finale.
  • „Generatia lui Zidane” precum i se spunea echipei in momentul respectiv, doi ani mai tarziu, in 1998 a castigat Cupa Mondiala, devenind a doua tara gazda castigatoare, a unui astfel de eveniment sportiv, la nivel international.
  • In anul 2000, Franta si-a capatat cel de-al doilea titlu european din istorie, in cea de-a 11a editie a Campionatului European, castigand in Rotterdam prin invingerea nationalei Italiei, cu un scor de 2-1.
  • Ulterior, nationala franceza si-a dezamagit fanii atat in 2002 la Campionatul Mondial, cand nu a marcat niciun gol, pierzand toate meciurile, cat si la EURO 2004, cand desi favorita, a pierdut sferturile de finala in detrimentul Greciei, castigatoarea Campionatului din acel an.

Reusitele nationalei franceze in Champions Leagul de anul acesta au readus speranta poporului, acestia fiindu-i alaturi de fanii internationali, in Marea Finala de Duminica.

CROATIA

  • Spre deosebire de nationala franceza, cea croata nu are o istorie sportiva atat de bogata, ea atingandu-si apogeul anul acesta, prin faptul ca a devenit finalista Campionatului Mondial la Fotbal 2018.
  • Echipa a fost initial detinuta de Iugoslavia, perioada in care a jucat doar meciuri amicale. In anul 1992, Croatia a devenit o tara independenta, incepand astfel, sa participe la meciuri oficiale, primul fiind cu nationala Australiei.
  • In anul 1998, locul 3 de la Campionatul Mondial a fost ocupat de nationala Croatiei, urmand ca in 1996 si 2008, la Campionatul European sa ocupe un loc al sferturilor.

Microbistii din toata lumea au urmarit cu mari emotii semifinala de pe data de 11 Iulie, dintre Anglia si Croatia, ramanand surprinsi de evolutia actualei finaliste.

Suporterii de pretutindeni asteapta cu nerabdare Marea Finala a Campionatului Mondial, de pe data de 15 Iulie, pentru a celebra victoria noii invingatoare mondiale.

Venirea lui Cristiano Ronaldo obligă Juventus să se despartă de un alt star! Paulo Dybala, aproape de Premier League... Ziua Națională a Franței 2018. Franța în finala Cupei Mondiale! Jucătorii care s-au făcut remarcați la acest mondial!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x