Antena Căutare

Marius Copil a castigat duelul romanilor din primul tur de la BRD Nastase-Tiriac Trophy

Marius Copil, locul 232 ATP, l-a invins, marti, pe Victor Crivoi, pozitia 210 in ierarhia mondiala, in primul tur la BRD Nastase-Tiriac Trophy, turneu care se desfasoara la Bucuresti si care este dotat cu premii in valoare totala de 422.950 de euro.

Copil a castigat dupa o ora si 16 minute de joc, scor 6-3, 6-3, si il va intalni in optimile de finala pe spaniolul Pablo Andujar, al patrulea favorit, care a fost direct acceptat in turul 2.

Am jucat bine, chiar daca vantul a batut in toate directiile. Am avut incredere in mine si am reusit sa inving, chiar daca am avut multe emotii. M-am antrenat mult timp impreuna cu Victor Crivoi si stiu ce lovituri ii plac si ce lovituri il pun in dificultate. Am avut noroc ca serviciul mi-a functionat bine si am reusit multi asi", a declarat Copil la conferinta de presa de dupa meci.

Pentru performanta sa, Marius Copil va primi 20 de puncte ATP si un cec in valoare de 6.465 de euro.

Un alt roman care s-a calificat in optimile de finala este Adrian Ungur, care a reusit sa-l invinga pe cehul Lukas Rosol, scor 6-4, 6-1, urmand sa-l aiba ca adversar in meciul urmator pe brazilianul Joao Souza. Jucatorul sud-american l-a eliminat, luni, pe favoritul numarul 5, Tommy Robredo, in fata caruia s-a impus cu 6-4, 7-6.

In urma meciurilor desfasurate marti, in turul 2 al turneului din Capitala s-au mai calificat italianul Filippo Volandri si Andreas Seppi, cap de serie numarul 7, argentinianul Carlos Berlocq si rusul Igor Andreev.

sursa: antena 3

foto: Intact Images

Marius Stan, deposedat de atributii la Otelul Galati... De Rossi, urmatoarea tinta a lui Manchester City...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x