Căutare Live

Marius Copil şi Ugo Humbert, în sferturi la Metz, la dublu

Perechea Marius Copil/Ugo Humbert (România/Franţa) s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de 250 de puncte de la Metz.

Perechea Marius Copil/Ugo Humbert (România/Franţa) s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de 250 de puncte de la Metz.

Copil şi Humbert i-au învins, cu scorul de 6-4, 7-6 (8), pe britanicii Jonny O'Mara şi Ken Skupski, cap de serie numărul 3.

Învingătorii vor evolua în manşa următoare cu echipa câştigătoare a meciului Lucas Pouille/Matt Reid (Franţa/Australia) - Sander Arends/David Pel (Olanda).

Calificarea în sferturile probei de dublu este recompensată la Metz cu un premiu total de 4.710 euro şi cu câte 45 de puncte ATP.

Marius Copil este acceptat şi pe tabloul principal de simplu, urmând a-l întâlni în primul tur pe francezul Gilles Simon, locul 37 ATP şi cap de serie numărul 7.

Sursa : news.ro

Alina Vuc, în finala Campionatelor Mondiale de lupte din Kazahstan... Programul şaisprezecimilor de finală ale Cupei României...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri