Marius Șumudică a anunțat unde poate antrena din sezonul viitor. Dorit în Liga 1, excentricul antrenor a ales: ”Acolo voi antrena în proporție de 80%”

 

Marius Șumudică a anunțat că nu va sta foarte mult timp fără angajament. Concediat de Kayserispor cu o etapă înainte de finalul sezonului din SuperLiga, excentricul antrenor român are mari șanse de a reveni în campionatul Turciei.

Fost campion în Liga 1 cu Astra Giurgiu, Marius Șumudică a dezvăluit că sunt şanse uriașe să continue în campionatul Turciei şi a precizat că se află în discuţii cu câteva cluburi.

”În proporție de peste 80% cred că mă voi întoarce în Turcia. Deja am câteva discuţii. Dacă nu, prefer să plec în străinătate sau mai bine să aştept până îmi găsesc vreo ofertă.Nu mai sunt Şumudică exhbiţionistul, ăla care stătea pe margine și se certa cu toată lumea.

Mi-am dat seama că am avut de suferit în Turcia. Am fost de trei ori eliminat şi am ajuns la un standard la care, cu tot respectul pentru fotbalul românesc, nu mai pot să mă duc la orice echipă unde să mă înjure 50 de oameni în tribună și să mă facă ţigan şi în toate felurile. Prefer să stau acasă și să mă apuc de pictură sau de tuns iarba prin curte. E altceva decât să fiu înjurat. Voi aştepta o ofertă care să fie pe măsură", a declarat Marius Șumudică pentru TV Telekom Sport.

Șumudică a fost aproape și de o revenire în Liga 1. Chiar antrenorul de 47 de ani a spus că nu ar spune nu unei oferte de la o echipă din întrecerea internă. La începutul lunii mai chiar s-a zvonit că Șumudică i-ar putea lua locul lui Dan Petrescu la CFR Cluj.

”Mă sună fel de fel de impresari. Îmi caută deja echipă. Obiectivul meu e să rămân în străinătate. Există discuţii să rămân în Turcia. Există posibilitatea şi unor oferte din Golf. Dacă nu voi avea un proiect cu un club de afară, iau în calcul şi revenirea în Liga 1.” spunea Șumudică acum două zile.

Marius Șumudică, cel care a antrenat Kayserispor în acest sezon, mai are în CV-ul de antrenor echipele Rocar Bucureşti, Inter Gaz Bucureşti, Progresul Bucureşti, Astra Ploieşti, Farul Constanţa, Gloria Bistriţa, Rapid Bucureşti, Kavala, FC Braşov, FC Vaslui, Universitatea Cluj, Al-Shaab, Concordia Chiajna şi Astra Giurgiu.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE