Antena Căutare

Meciul Ungaria-Romania se va disputa fara spectatori

Comitetul de Disciplina al FIFA a decis ca Ungaria sa joace urmatorul meci de pe teren propriu fara spectatori. Decizie vine in urma scandarilor antisemite ale fanilor maghiari la un meci cu Israel.

Federatia Internationala de Fotbal ne face un cadou neasteptat inaintea meciului decisiv pentru calificarea la Campionatul Mondial din Brazilia. Comitetul de Disciplina a decis ca partida dintre Ungaria si Romania sa se dispute fara spectatori.

Meciul de la Budapesta va avea parte de tribune goale dupa ce fanii maghiari au afisat bannere cu simboluri interzise la partida amicala cu Israel, disputata pe 15 august 2012. Suporterii unguri au huiduit imnul israelienilor si au fluturat steaguri iraniene si palestiniene.

Pe langa suspendarea terenului, federatia maghiara a primit si o amenda de 40.000 de franci.

Romania si Ungaria sunt la egalitate de puncte in grupa de calificare la CM 2014. Ambele nationale au cate 9 puncte si sunt la sase lungimi in fata Turciei, ocupanta locului 4, si la trei in spatele liderului Olanda.

Galerie FOTO! Manchester United te poate ajuta in mai multe feluri... Luna plecarilor! Portsmouth isi pastreaza jucatorii doar in calendar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x