Antena Căutare

Medaliatii cu aur de la Londra vor primi cate 70.000 de euro de la stat

Sportivii romani care au participat la Jocurile Olimpice de la Londra si-au sacrificat tineretea, familiile, doar pentru a face performanta. Fetele si baietii care au primit medalii de aur, argint si bronz la Olimpiada vor fi premiati din fonduri de la stat.

Marti, sportivii au primit masinile promise pentru obtinerea unei medalii. In curand, le vor fi virati si banii de la stat. Alin Moldoveanu si Sandra Izbasa, cei care au obtinut cate o medalie de aur la Londra, vor primi 70.000 de euro fiecare. Medaliile de argint vor fi recompensate cu cate 56.000 de euro, iar bronzul va fi premiat cu 42.000 de euro. La aceasta suma se ridica aproximativ jumatate din salariul pe care il primeste Adrian Mutu la Cesena.

Vor fi premiati si sportivii care nu au reusit sa urce pe podium. 14.000 de euro vor primi cei care au terminat pe locul patru la Jocurile Olimpice, 10.500 de euro cei de pe locul cinci si 7.000 de euro cei de pe locul sase.

Foto: Intact Images

Fundasul Otelului, Cristian Sarghi, a fost la un pas de moarte... A fost ales imnul oficial al Jocurilor Olimpice din Brazilia 2016!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x