Antena Căutare

Melodia care i-a înnebunit pe fani! Cum sună imnul lui Cristiano RONALDO

Jurnalista Gabriella Mancini a scris versurile melodiei "Fino all’ultimo centimetro" (Până la ultimul centimetru), dedicată starului portugehz Cristiano Ronaldo, transferat recent la Juventus! Cum sună piesa care este deja fredonată de fanii din întreaga lume?

Jurnalista Gabriella Mancini a scris versurile melodiei "Fino all’ultimo centimetro" (Până la ultimul centimetru), dedicată starului portugehz Cristiano Ronaldo, transferat recent la Juventus! Cum sună piesa care este deja fredonată de fanii din întreaga lume?

"Un imn dedicat campionului, dar şi valorilor sportive, capacităţii de a da ce este mai bun din ei înşişi şi angajamentului zilnic al celor care ajung primii pe terenul de antrenament şi îl părăsesc ultimii", a declarat Mancini, potrivit news.ro.

Muzica a fost compusă de producătorul şi cantautorul torinez Roberto Gerardi.

Cristiano Ronaldo a semnat un contract pe patru ani cu Juventus Torino, a anunţat campioana Italiei, care a precizat că suma transferului atacantului portughez de la Real Madrid este de 100 de milioane de euro, ce va fi plătită în două tranşe anuale.

Ziua Națională a Franței 2018. Franța în finala Cupei Mondiale! Jucătorii care s-au făcut remarcați la acest mondial!... Finala Cupei Mondiale 2018! Franţa a învins Croaţia cu scorul 4-2 şi a câştigat Cupa Mondială la fotbal (LIVE TEXT)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x