Antena Căutare

De pe patul de spital, portarul Iker Casillas a transmis un mesaj fanilor săi: „A fost o mare sperietură”

După ce a suferit un  infarct miocardic în timpul antrenamentuui de miercuri, portarul echipei FC Porto, Iker Casillas, a postat, de pe patul de spital, un mesaj de reţelele de socializare în care a vorbit despre starea lui de sănătate.

După ce a suferit un infarct miocardic în timpul antrenamentuui de miercuri, portarul echipei FC Porto, Iker Casillas, a postat, de pe patul de spital, un mesaj de reţelele de socializare în care a vorbit despre starea lui de sănătate.

„Totul este sub control, a fost o mare sperietură, dar toate forţele mele sunt intacte”, a postat Iker Casillas pe reţelele de socializare.

Gruparea FC Porto a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că portarul Iker Casillas a suferit un infarct miocardic la antrenament, el fiind transportat la spital. Clubul portughez a precizat că problema cardiacă a jucătorului a fost rezolvată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Iker Casillas a suferit un infarct miocardic acut în timpul antrenamentului de astăzi, de la Centrul Sportiv din Olival. Şedinţa de antrenament a fost întreruptă rapid pentru ca jucătorul să primească ajutor. El se află acum la Hospital CUF Porto. Casillas este bine, iar problema cardiacă a fost rezolvată”, a anunţat FC Porto.

Cotidianul As notează că portarul a simţit o puternică durere în piept, fiind scos de la antrenament pe targă şi examinat de medicul echipei, care a decis transportarea imediată a jucătorului la spital.

El nu va mai juca în acest sezon.

Iker Casillas, în vârstă de 38 de ani, joacă la FC Porto din 2015, după ce a fost transferat de la Real Madrid.

CITEȘTE ȘI: Un accident din copilărie o bântuie și-n prezent! Imagini ȘOCANTE cu Sara Carbonero, jumătatea lui Iker Casillas - Foto

Lumea fotbalului, în stare de șoc! Celebrul portar spaniol Iker Casillas a făcut infarct... Titi Aur, accident grav în cursă. Ambulanța a sosit la fața locului și l-a preluat pe celebrul pilot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x