Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Mihaela Buzărnescu, jucătoarea minune din circuitul WTA, continuă seria incredibilă din 2018! Încă un rezultat important obținut de revelația anului 2017

În urmă cu exact un an, Mihaela Buzărnescu ocupa locul 540 în ierarhia WTA și nu conta practic în circuitul de vârf. ITF-urile și turneele de nivel Challenger erau singurele la care românca de 29 de ani avea acces. Acum, Mihaela se află în top 40 WTA și impresionează săptămână de săptămână.

Astăzi, la turneul WTA de la Budapesta, Mihaela Buzărnescu a fost din nou eroina unui succes important. În primul tur al turneului International din capitala Ungariei, ”Miki” a învins-o cu 7-6(5), 6-1 pe Lara Arruabarrena (82 WTA), avansând către un duel cu reprezentanta Belgiei, Alison van Uytvanck (80 WTA).

Alison van Uytvanck, a învins-o categoric, luni, pe franţuzoaica Oceane Dodin (95 WTA) - scor 6-3, 6-2.

Meciul de azi a avut un prim set echilibrat, presărat cu nu mai puțin de 6 break-uri. În ”prelungiri”, Mihaela s-a dovedit a fi mai puternică și s-a impus cu 7-6. Actul secund a fost unul fără istoric, iar Buzărnescu s-a impus lejer cu 6-1.

Calificarea în ”optimi” la Budapesta esta a doua consecutivă pentru Buzărnescu în ultimele zile. Pe 14 februarie, Buzărnescu se califica în ”optimi” și la Doha, după un succes de răsunet cu Jelena Ostapenko. Acum o săptămână, Mihaela Buzărnescu obținea prima victorie a carierei în fața unei jucătoare de Top 10 WTA. Românca a învins-o pe campioana de la Roland Garros, Jelena Ostapenko, cu scorul de 6-1, 6-3.

Victoria de azi îi aduce Mihaelei Buzărnescu un nou personal-best în carieră: locul 37 WTA!

Recomandari