Antena Căutare

Mihai Neșu, dezvăluire emoționantă: ”Trăiesc cel mai bun moment al vieții mele. Accidentarea m-a ajutat să mă descopăr pe mine”

Mihăiță Neșu reprezintă un exemplu de urmat pentru toți cei care vor să cedeze în fața greutăților vieții. La mai bine de 7 ani de când a rămas paralizat, nimic nu i-a răpit dorința de a trăi ca un om normal, iar fiecare zi din viața fostului fotbalist e o nouă experiență.

Mihăiță Neșu a oferit un interviu emoționant în care a povestit cum a trecut peste cumpăna existenței. Ajuns la 35 de ani, Mihai Neșu spune că s-a redescoperit pe sine în urma acelui moment teribil din 2011 și s-a destăinuit într-un interviu emoționant pentru Gazeta Sporturilor.

”Trăiesc cel mai bun moment al vieţii mele, acum, la 35 de ani. Şi m-ajută Dumnezeu, de multe ori nici să nu simt că sunt paralizat! Au fost clipe teribile, în care nu-mi trecea cu toate pastilele din lume. Nici nu aveam cum, fiindcă durerea mare era în suflet.

Am avut clipe când simţeam că nu mai pot. Dar am căutat răspunsuri. Am încetat să caut răspunsurile la doctori, fiindcă ştiinţa e limitată. Am avut şansa unor preoţi buni, s-au rugat şi ei pentru mine, am vorbit cu ei, m-au ajutat cu sfaturi.

Accidentarea m-a ajutat să mă descopăr pe mine, cel care eram cu adevărat, nu ce voiam eu să par”.

Mihai Neșu a evoluat între 2008 și 2011 la Utrecht, unde a adunat 86 de meciuri și a înscris de două ori. A fost om de bază la Utrecht până în primăvara anului trecut: pe 10 mai 2011, în urma unui accident stupid petrecut la antrenament, Mihai Neşu rămâne paralizat de la gât în jos. Au urmat 419 zile de recuperare şi de încercări. Mihai a creat o fundaţie prin care sprijină oamenii aflaţi în situaţia lui şi încheie demn cariera de fotbalist.

Concordia Chiajna - Astra Giurgiu LIVE VIDEO ONLINE... Revista presei sportive, 21.08.2018: Gigi Becali, salariu uriaș pentru un jucător de la Dinamo; Barcelona, dispusă să îș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x