Antena Căutare

Mihai Stoica lovește din nou! Oficialul FCSB i-a ironizat pe dinamoviști în timpul meciului cu CFR Cluj

Aproape nicio etapă din Liga 1 nu se termină fără ca Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, să nu lanseze câte o ironie în stânga și în dreapta. Detronat din postura de lider după Dinamo - CFR Cluj 0-2, oficialul roș-albaștrilor a profitat de momentul delicat pentru a mai înfige un țăruș în inima rivalei eterne Dinamo.

Chiar în timpul meciului de aseară din ”Ștefan cel Mare”, Meme a atacat dur pe frontul rivalei din Capitală. Imediat după ce Culio a făcut 2-0 pentru CFR Cluj, moment în care zarurile erau aruncate, Mihai Stoica i-a atacat pe "câini" cu o ironie dură pe contul său de Facebook.

”Play-off, play-out, tot play e”, a scris MM Stoica, referitor la faptul că Dinamo este foarte aproape de a rata prezența în Play-Off la finele sezonului. După eșecul cu CFR Cluj, trupa lui Vasile Miriuță a ajuns la 4 puncte de Astra, echipa care e pe ultimul loc ce asigură prezența în play-off.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

OFICIAL: FCSB mai dă o lovitură. Un jucător important a semnat un contract până în 2021 cu echipa lui Dică... Război total FCSB - CFR Cluj pe piața transferurilor din România. Un ”favorit” al lui Gigi Becali, aproape de un transfe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x