Antena Căutare

Mihai Stoica: N-am nicio legătură cu ce se întâmplă zilele astea, sunt ocupat cu probleme mult mai importante pentru mine şi familia mea

Fostul director sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a scris, miercuri, la Facebook, că nu are nicio legătură cu faptul că Narcis Răducan a plecat de la gruparea patronată de Gigi Becali.

"Enough is enough!

Echipa a ajuns pe ultimul loc în urma înfrângerilor cu Voluntari, Iaşi şi Mediaş. Eu nu mai eram prin preajmă la niciunul dintre aceste eşecuri.

N-am nicio legătură cu ce se întâmplă zilele astea, sunt ocupat cu probleme mult mai importante pentru mine şi familia mea. Rog presa să nu-mi folosească numele pentru a dezbate subiecte care n-au niciun suport real", a scris Stoica.

Marţi, FCSB a anunţat despărţirea de Narcis Răducan, după ce anterior afirmase că a decis să plece de la echipă după ce patronul Gigi Becali i-a reproşat "anumite chestii puerile".

Narcis Răducan a venit la FCSB ca director sportiv în august, după plecarea lui Mihai Stoica.

În vârstă de 44 de ani, Răducan a mai ocupat funcţii de conducere, între altele, la cluburile Oţelul Galaţi, Astra Giurgiu, Pandurii Târgu Jiu şi ASA Târgu Mureş.

Sursa : news.ro

Locuinţa lui Bertrand Traoré (Olympique Lyon), "vizitată" de hoţi înainte de meciul cu Benfica din Liga Campio... Jordi Alba a suferit o nouă accidentare la coapsa stângă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x