Live acum
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

„Făceam atât de mult amor, încât eram prea obosit să mă antrenez”. Mike Tyson, fără perdea, despre perioada petrecută la închisoare! Ce cadouri le făcea femeilor

Mike Tyson a spus că făcea atât de mult amor în perioada în care s-a aflat la închisoare, încât era prea obosit ca să se mai antreneze. Pugilistul a dezvăluit și ce cadouri le-a făcut femeilor pe care le-a avut în viața lui.

Mike Tyson

Mike Tyson, care și-a reluat antrenamentele pentru că vrea să revină în ring pentru meciuri cu scop caritabil, a povestit cum a fost în închisoare, în anii '90, atunci când a fost închis trei ani pentru viol.

„Făceam atât de mult sex încât eram prea obosit să merg în sală şi să mă antrenez. Stăteam în celulă toată ziua. Acum nu mai poţi să ai relaţii intime cu femeile, aşa cum se întâmpla când eram tânăr.

Ele fac asta pentru bani, iar eu nu ştiam. Atunci erau amuzante, dar acum, când eşti mai în vârstă, nu mai sunt. Să întreţii relaţii sexuale toată ziua nu mai e amuzant. Vrei bani, ştii ce spun?!", a spus Mike Tyson, potrivit The Sun.

Pe ce și-a cheltuit Mike Tyson banii în tinerețe și ce cadouri le făcea femeilor

Mike Tyson a renunţat la box în 2005, iar acum, ajuns la vârsta de 53 de ani, a povestit că în tinereţe şi-a cheltuit banii pe distracţii şi femei.

„Dădeam bani oamenilor pentru a întreţine relaţii intime, petreceam cu toată lumea şi făceam sex cu mamele, surorile, verişoarele lor... orgii. Am fost nebun. Eram atât de bolnav şi nu ştiam că sunt aşa. Am cumpărat multe maşini femeilor”, a mai spus pugilistul, citat de Mediafax.

Din ce a ajuns să trăiască Mike Tyson, legenda boxului, după faliment. Nimeni nu se aștepta să se apuce de așa ceva

Mike Tyson a început antrenamentele pentru că vrea să revină în ring. Pugilistul a spus că la revenirea sa, în scop caritabil, se va lupta cu „un nume mai mare decât cel al lui Evander Holyfield”.

Dacă va reveni în ring, Mike Tyson, care s-a retras după o înfrângere în faţa lui Kevin McBride în 2005, va călca pe urmele compatriotului său Floyd Mayweather Jr şi ale filipinezului Manny Pacquiao, care au renunţat la retragere pentru meciuri demonstrative.

Serena Williams, antrenament insolit cu Mike Tyson

Mike Tyson a devenit cel mai tânăr campion mondial al greilor prin victoria reuşită în faţa lui Trevor Berbick, în 1986, la vârsta de 20 de ani, el încheindu-şi cariera cu 50 de victorii în 58 de meciuri profesioniste.

În prezent, Mike Tyson este căsătorit, din 2009, cu Lakiha Spicer, cunoscută și drept Kiki Tyson. Ea este cea de-a treia soție a pugilistului, după Monica Turner, cu care el a fost căsătorit în perioada 1997 – 2003, și Robin Givens, cu care a fost căsătorit timp de un an, între 1988 și 1989.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro