Antena Căutare

Miracolul "Nesu" continua: Medicii olandezi sunt uimiti de recuperarea fundasului roman!

Imbunatatirea starii de sanatate a lui Mihai Nesu a bucurat milioane de romani si i-a uimit, realmente, pe medicii olandezi. Faptul ca Mihai a reusit sa miste mina dreapta si piciorul de pe aceeasi parte i-a determinat pe doctori sa discute in mod special ce trebuie facut din punct de vedere medical pentru a-l ajuta pe Nesu sa progreseze.

Fotbalistul accidentat grav la antrenamentele formatiei FC Utrecht, pe 10 mai, cind un coechipier a caut peste el si i-a produs fractura la coloana cervicala, urmeaza sa fie mutat de la spital in cursul zilei de miine. Inca nu este batut in cuie suta la suta, dar cel mai probabil va fi dus la o clinica de recuperare din Amsterdam.

Doctorii care l-au operat la spitalul UMC si se ocupa de 28 de zile de starea lui Mihai, plus specialistii in recuperare, s-au intilnit si au pus la punct un plan de recuperare intensiv, incurajati de progresele neasteptate pe care le-a facut Mihai. "Corpul lui pare o minune, asa ca vom proceda altfel decit in mod obisnuit si vom pune in practica o recuperare mult mai agresiva", cam aceasta este concluzia decizia olandezilor.

Si in Utrecht exista o clinica de recuperare, "De Hoogstraad", unde Nesu a mers impreuna cu echipa cu citeva saptamini inainte de accident pentru a lucra impreuna cu pacientii.


Tot articolul, in Gazeta Sporturilor

foto: gsp.ro

Tatarusanu, cel mai folosit jucator in campionatul trecut... Winfried Schafer ar putea antrena nationala Romaniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x