Antena Căutare

Mircea Lucescu se simte atacat: "Se arunca cu noroi in mine de parca as fi ultima carpa. Sunt mai respectat de catre straini"

Mircea Lucescu a iesit din nou la rampa cu o serie de declaratii suprinzatoare dupa accidentul suferit la inceputul acestui an. Antrenorul formatiei Sahtior Donetk se simte atacat de toata lumea si ameninta ca ar putea sa nu mai vina in Romania. "Se arunca cu noroi in mine de parca as fi ultima carpa. Imi vine sa nu mai vin in tara", a spus Lucescu pentru Ring.

"De fiecare data cand vin in tara, se arunca cu noroi in mine, se scot subiecte care nu exista numai ca Mircea Lucescu sa iasa rau. Nici nu-mi vine sa mai vin acasa cand stiu ce ma asteapta. Nu stiu pe cine deranjeaza performantele mele. Eu sunt mandru ca sunt roman si pot face cinste poporului meu. Insa, sincer va spun, sunt mai respectat de catre straini: Italia, Turcia, Rusia, Ucraina. Oricine poate scrie ce vrea, dar sa se respecte adevarul, nu cer nimic mai mult. Nu vreau nici un favor de la nimeni, decat adevarul", a declarat Mircea Lucescu.


"Trebuie sa fiu precaut in perioada de recuperare. Daca respir aer rece, nu este bine pentru plamanii mei. Asa ca stau in casa. Cel mai probabil voi pleca saptamana viitoare in Ucraina, apoi in Antalya, unde Sahtior are urmatoarele meciuri", a mai spus Il Luce pentru Ring.

Antrenorul lui Sahtior Donetk a fost implicat in intr-un grav accident de circulatie, in Bucuresti, la inceputul lunii ianuarie. Lucescu se afla la volanul masinii conduse de obicei de sotia sa si se indrepta spre Pasajul Basarab. Pe bulevardul Vasile Milea, a virat la stanga fara sa se asigure, moment in care un tramvai i-a lovit in plin masina. In urma impactului, autovehiculul a fost aruncat pe contrasens, unde a lovit o alta masina care circula regulamentar.

Ilie Nastase, reclamat la DNA de Federatia Romana de Tenis. S-au descoperit cu o serie de nereguli financiare din mandat... Revenire incredibila a lui Olympique Lyon in semifinala Cupei Ligii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x