Antena Căutare

Miza uriasa » Ratarea calificarii ar declansa cutremurul in tabara Stelei! 3 consecinte grave

Returul cu Spartak Trnava are o miza uriasa pentru Steaua. Daca rateaza calificarea, clubul din Ghencea ar resimti un adevarat cutremur. Ros-albastrii ar pierde bani, prestigiu si nu in ultimul rind, Reghecampf, dar si o parte din jucatori, si-ar compromite perspectivele la Steaua. Meciul Spartak Trnava - Steaua Bucuresti este in direct pe ANTENA 1 si liveVIDEO pe A1.RO / GSP.RO!

Chiar daca si-a marturisit increderea in calitatile lui Reghecampf, Gigi Becali e foarte ingrijorat in privinta deznodamintului de la Trnava: "Daca nu ne calificam, riscam sa nu fim capi de serie la anul si vom ajunge mult mai greu in grupele Ligii Campionilor".

Ce urmari grave ar avea necalificarea Stelei:

- Gaura mare in buget. Ratarea calificarii ar face clubul din Ghencea sa piarda 6 milioane de euro, jumatate din bugetul pe 2012 al Stelei.

- Becali si-ar pierde increderea in Reghecampf. Patronul Stelei l-a asigurat pe tehnician ca nu-l va demite in cazul unui insucces in aceasta seara, dar necalificarea i-ar compromite viitorul lui Reghe pe banca Stelei. Antrenorul ros-albastrilor ar fi o victima sigura in cazul in care traseul echipei in Liga 1 ar avea hopuri.

- Scade cota jucatorilor. Becali spera sa vinda o parte dintre actualii fotbalisti ai echipei, mai ales pe cei tineri ale caror cote pot creste rapid in cazul unui parcurs international bun. Eliminati de Spartak Trnava, Chiriches, Tanase, Latovlevici sau Chipciu n-ar mai fi mize decit pentru cluburi dispuse sa plateasca sume mici de transfer.

Spartak Trnava - Steaua incepe de la ora 20:30, in direct la ANTENA 1 si liveVIDEO pe A1.RO

Rares Dumitrescu e fotograf la Olimpiada! Ai aici pozele lui!... Doi romani medaliati la Jocurile Olimpice, rapiti in timpul competitiei de Crina Abrudan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x