Antena Căutare

MM Stoica a batut un nuntas in hotelul de la Medias

Managerul l-a batut dupa meci pe fratele ginerelui care avea nunta chiar in hotelul in care s-a cazat Steaua, in timp ce inainte de partida i-a ordonat soferului autocarului sa treaca peste o cale ferata chiar daca semnalele rosii luminoase erau aprinse.

Steaua s-a intors umilita de la Medias, insa in afara infrangerii au avut loc doua evenimente care i-au socat pe jucatori si pe antrenori, in ambele Mihai Stoica fiind personaj principal. Unul dintre ele s-a petrecut in timp ce echipa se deplasa de la hotel spre stadion, iar celalalt dupa ce aceasta a revenit la hotel.

EPISODUL NR.1: Nervos ca soferul opreste la calea ferata

Steaua a plecat cu autocarul de la hotel, dupa ora 19:00. Pe parcurs s-a ajuns in preajma unei treceri peste cale ferata. Semnalele luminoase rosii erau aprinse, iar soferul a incetinit, moment in care MM a sarit de pe scaun. "Nu opri! Nu opri! Mergi mai departe ca ne merge rau daca oprim si pierdem meciul", i-a zis MM, insa nu l-a induplecat pe sofer: "Eu nu fac asa ceva, nu trec peste calea ferata! Nu vezi ca sunt semnalele luminoase aprinse?".

MM s-a enervat, a coborat si i-a spus soferului: "Uite, ma duc eu langa calea ferata, ma uit stanga-dreapta si te asigur ca poti sa treci". Cel care conducea autocarul a ramas ferm pe pozitie: "Nu trec! Vom pleca doar dupa ce trece trenul!". MM a inceput sa se vaite: "Pfaa, sigur vom pierde meciul, o sa ne mearga foarte rau!".

EPISODUL NR. 2: L-a pocnit pe fratele ginerelui la miezul noptii

O alta intamplare incredibila in care a fost implicat MM s-a petrecut dupa meci, aproape de miezul noptii. Echipa a plecat de la stadion si cand autocarul a ajuns inapoi la hotelul Binder Bubi, acolo era in plina desfasurare o nunta. Mai multi dintre nuntasi au iesit in fata stabilimentului si, vazandu-i pe cei de la Steaua, au inceput sa-i ironizeze. MM a luat foc, s-a indreptat spre unul dintre acestia, care era chiar fratele ginerelui, si l-a lovit de mai multe ori. Cei prezenti, printre care jucatorii si antrenorii Stelei, dar si alte persoane care se aflau la nunta, au ramas pur si simplu blocati, in timp ce altii, printre care si angajati ai hotelului si cei care au escortat echipa la hotel, au intervenit si l-au oprit pe managerul ros-albastrilor.


Alte doua antecedente chiar in acest sezon

Iulie: Aproape de bataie la Piatra-Neamt

Inaintea Supercupei cu Otelul, cand echipa se pregatea sa plece cu autocarul de la hotel spre stadionul din Piatra-Neamt, o persoana dintre cei aproape 70-80 de oameni aflati in zona a inceput sa strige: "Hai Rapid, hai Rapid!". Stoica l-a vazut din autocar si i-a facut semne amenintatoare. Respectivul a continuat: "Anul asta, Rapid va bate rau de tot!". MM a tasnit de pe scaun si, injurand, a coborat din autocar si s-a indreptat spre acel localnic, amenintandu-l cu bataia. Jandarmii l-au oprit insa. Cativa dintre membrii staff-ului l-au calmat si ei pe oficial, toata scena desfasurandu-se sub privirile unor fotbalisti socati de iesirea sefului.

August 2011: A tipat la angajatii aeroportului din Cluj

Luna trecuta, Steaua a jucat la Cluj meciul tur cu TSKA Sofia, din play-off-ul Europa League. A castigat 2-0, iar pe aeroport, inainte ca echipa sa se imbarce in avion, MM a avut o noua iesire. Trecand prin filtrul de obiecte metalice, aparatul a inceput sa piuie. "Va rog frumos sa va intoarceti, sa scoateti tot ce aveti metal in buzunare si sa reveniti", i-a spus unul dintre agenti. "Nu ma controlati voi pe mine, ma! Ce credeti, ca am venit sa va fur monezile din Cluj?", a inceput sa urle MM, care cu greu a fost convins de cei din preajma lui sa urmeze indicatiile angajatului de la paza aeroportului.

Alte episoade, din trecut, in care MM a facut scandal

Mai 2005: a lovit cu pumnul un fan al Stelei

Gestul cu care MM a socat cel mai tare fotbalul romanesc s-a petrecut in urma cu peste 6 ani. In mai 2005, privea din loja lui Becali meciul Steaua - CFR Cluj 1-0. L-a enervat un suporter de la tribuna I, care il contesta violent pe Dica, a coborat, impreuna cu bodyguarzii lui Gigi Becali, si cand a ajuns in dreptul fanului i-a dat un pumn in figura, dupa care a fugit inapoi in loja.

Mai 2006: i-a spus lui Padureanu "Sper sa te vad mai repede mort!"

In finalul sezonului 2005-2006, in care Steaua a dus o lupta umar la umar cu Rapid pentru titlu, ros-albastrii au pierdut la Bistrita, scor 0-1, un meci in care au fost dezavantajati de arbitrul Serea, care le-a refuzat doua penalty-uri. Dupa finalul meciului, nervii l-au lasat pe MM, care dupa ce l-a injurat pe Jean Padureanu, i-a pus mana in gat si i-a strigat: "Vreau sa te vad mort cat mai repede, nenorocitule!". Padureanu a ramas socat: "In viata mea nu am vazut un comportament mai huliganic".

Toamna lui 2007: Borcea i-a stins trabucul pe frunte

Dupa ce a plecat de la Steaua, in aprilie 2007, MM a semnat cu Urziceni si chiar la primul meci impotriva lui Dinamo a iesit scandal. A contestat violent cateva decizii ale arbitrilor, a fost eliminat si, in timp ce parasea terenul, striga si gesticula in directia lojei in care se afla Cristi Borcea. Martori de atunci au povestit la vremea respectiva ca MM chiar ar fi intrat in incaperea unde era oficialul dinamovist si a continuat sa-l ameninte, insa Borcea i-ar fi stins trabucul pe frunte.

Scandalurile au ramas singura activitate

Apropiatii povestesc ca Mihai Stoica ar avea din ce in ce mai mult timp pentru incaierari pe stadioane si la nunti, fiindca implicarea lui in cadrul echipei a scazut mult in ultima vreme. "Nici nu mai vine la antrenamente, decat atunci cand exista cameramani si fotografi de fata, ca sa fie vazut in preajma jucatorilor. In rest, sunt zile intregi in care nimeni nu-l vede", au povestit persoane din anturajul echipei.


Parcursul carierei de conducator a lui MM

1992 devine vicepresedinte la Otelul
1999 devine presedinte la Otelul
2002 director sportiv la Steaua
2004 manager general la Steaua
2007 manager la Unirea Urziceni
2010 manager la Steaua

sursa: gsp

foto: gsp.ro

VIDEO! Pandurii, aproape de podium / Pandurii Tg Jiu - CS Mioveni 5-1... Nemtenii castiga in inferioritate numerica / Petrolul - Ceahlaul 0-1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x