Antena Căutare

MM Stoica l-a refuzat de doua ori pe Ogararu, desi titularul postului de fundas dreapta era accidentat

George Ogararu, acum la FC Sion, a dezvaluit pe blogul personal motivele pentru care MM s-a opus intoarcerii sale la Steaua, relatand si o discutie pe care a avut-o cu Gigi Becali, in care patronul Stelei ii spune ca a fost amenintat de manager cu plecarea in cazul in care il aduce in Ghencea.

Conform spuselor sale, Ogararu a fost doar la un pas de Steaua, in doua randuri, dar de tot atatea ori MM i-a blocat venirea.

"Contractul meu cu FC Sion dureaza pana in vara anului 2012 insa, am o clauza contractuala care imi permite sa plec liber atunci cand am o alta oferta. La inceputul sezonului am discutat cu patronul Stelei despre intoarcerea mea la echipa. Apoi am comunicat clubului FC Sion dorinta de a-mi activa aceasta clauza. In ciuda faptului ca patronul clubului a insistat initial sa raman am reusit sa il conving motivandu-i dorinta mea de a-mi incheia cariera la clubul care m-a format ca fotbalist.

Dupa ce lucrurile erau ca si aranjate patronul Stelei mi-a comunicat telefonic faptul ca managerul se opune pentru ca nu isi doreste concurenta pentru Gabi Matei. Putin mai tarziu, dupa accidentarea lui Matei, discutiile s-au reluat iar patronul Stelei era hotarat sa semnam contractul. Am anuntat din nou la Sionul ca plec si... iarasi am fost sunat de patronul Stelei. De data aceasta vorbindu-mi astfel: "George imi pare rau pentru problemele create insa MM mi-a zis ca isi da demisia daca te aduc pe tine inapoi, nu am ce face. Imi pare rau, nu stiu ce are cu tine dar asa mi-a zis". Dupa un nou episod plec-nu plec relatiile mele cu Sionul aproape ca s-au rupt, ceea ce ne mai tine impreuna este doar contractul.

Din cauza dorintei lui de a parasi pe FC Sion, exprimata in doua randuri, relatiile dintre Ogararu si clubul s-au racit, acesta fiind motivul pentru care internationalul roman face tusa, dupa cum afirma chiar el.

George a expus si motivele invocate de managerul Stelei pentru care se opune revenirii sale la Steaua.
"Relatia mea cu suporterii parea cea mai mare problema a lui si faptul ca nu ar fi fost loc pentru o astfel de persoana in vestiar. A doua problema era ca am vorbit cu patronul peste capul lui si a treia ca nu e adeptul repatrierilor...Citez :"Unde scrie ca daca esti crescut de Steaua si ai facut performante la acest club ai dreptul sa te retragi la Steaua...cat voi fi eu aici nu se va intampla acest lucru".

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

AP: Catalina Ponor, gimnasta care face spectacolele din Las Vegas sa paleasca... Mircea Lucescu: "Nu ma mai intereseaza ce se intampala cu nationala Romaniei"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x