Live acumiUmor
Prime Time 20:50Observator Special

Imaginile pe care le-ar vrea șterse de pe internet. Momentul în care Lionel Messi e hărțuit sexual în timpul unui interviu, în urmă cu 15 ani (VIDEO)

Lionel Messi este, fără îndoială, unul dintre cei mai renumiți fotbaliști din lume, însă înainte de a cunoaște celebritatea, el a fost protagonistul unui moment stânjenitor. 

Imaginile pe care le-ar vrea șterse de pe internet. Momentul în care Lionel Messi e hărțuit sexual în timpul unui interviu, în urmă cu 15 ani (VIDEO)

În urmă cu mai bine de 15 ani, când nimeni nu-și imagina ce succes va ajunge să aibă Messi, acesta a fost protagonistul unui moment stânjenitor în Argentina, în timpul unui interviu acordat pentru „Canal 9”, un post din țara natală.

Messi: Sunt bine fizic, m-am menţinut în formă. Abia aştept meciurile

Mai exact, atunci, fotbalistul aflat la început de drum a fost nevoit să îndure pe parcursul emisiunii numeroase glume cu tentă sexuală, dar și un gest greu de explicat: unul dintre prezentatori a dus mâna spre organele genitale ale lui Messi, iar altul i-a pus mâna pe fund scriu jurnaliștii de la Marca, potrivit GSP.

Vezi imaginile revoltătoare, aici!

Cum a început cariera lui Lionel Messi

Lionel Messi a debutat în campionat pentru Barcelona pe 16 octombrie 2004 împotriva lui Espanyol. Ce a urmat reprezintă una dintre cele mai impresionante cariere din istoria fotbalului.

Messi a semnat primul său contract de profesionist cu Barcelona pe 4 februarie 2004. Înțelegerea a fost valabilă până în 2012 și a inclus o clauză de reziliere de 30 de milioane de euro, o sumă remarcabilă pentru un puști de 17 ani care nu jucase niciodată într-un meci oficial la prima echipă.

Jucătorii echipei FC Barcelona au acceptat reducerea salariilor cu 70 la sută; Messi: Am încercat să găsim cea mai bună soluţie

Talentul argentinianului era însă incontestabil iar în octombrie 2004, la cererea jucătorilor, antrenorul Frank Rijkaard l-a chemat pe adolescent la prima echipă. Cum Ronaldinho juca deja pe banda stângă, Rijkaard l-a mutat pe Messi, împotriva dorințelor sale, pe flancul drept, o poziție pe care nu mai jucase până atunci. Messi a intrat în minutul 82 al partidei cu Espanyol și a fost la acea vreme cel mai tânăr fotbalist care a reprezentat Barcelona într-un meci oficial.

Recomandari