Antena Căutare

Mondialele de la Budapesta: Romania, VICECAMPIOANA mondiala la proba masculina de sabie

Romania a cucerit medaliile de argint in proba masculina de sabie pe echipe, sambata, la Campionatele Mondiale de scrima de la Budapesta, dupa ce a fost invinsa in finala de Rusia cu scorul de 45-38, informeaza Mediafax.

Romania castigase aurul mondial in aceasta proba in 2009 (Antalya), in vreme ce Rusia s-a impus la ultimele doua editii ale Mondialelor (Paris 2010 si Catania 2011).

Tricolorii (Tiberiu Dolniceanu, Alin Badea, Ciprian Galatanu, Iulian Teodosiu) au inceput bine finala si aveau 6-2 dupa asalturile lui Dolniceanu in fata lui Veniamin Resetnikov.

Romania a trecut in saisprezecimi de Australia, cu scorul de 45-15, in optimi a invins Polonia cu 45-37, in sferturile de finala au dispus de echipa gazda, Ungaria, la diferenta de o singura tusa, 45-44, iar in semifinale au invins formatia Belarus, la fel de dramatic, cu 45-44.

Pentru delegatia Romaniei este a doua medalie la Mondialele de la Budapesta, dupa bronzul cucerit in proba individuala de sabie. Duminica va avea loc concursul feminin de spada pe echipe, unde Romania poate spera la o medalie.

Foto: adevarul.ro

Steaua vrea sa ii dea de lucru lui Gigi Becali, indata ce obtine un regim de detentie deschis!... Echipa Romaniei ia bronzul la Campionatele Mondiale de la Budapesta, proba feminina de spada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x