Antena Căutare

Monica Niculescu, eliminata in sferturi la Doha

Monica Niculescu a ratat calificarea in sfeturile de finala ale turneului de la Doha, fiind invinsa in trei seturi, scor 6-2, 2-6, 6-3, de Samantha Stosur.

Australianca a avut nevoie de o ora si 43 de minute pentru a se califica in semifinalele turneului dotat cu cu premii totale in valoare de 2,168 milioane de dolari.


In primul set, Stosur s-a distrat cu romanca si cu un serviciu puternic nu i-a dat nicio sansa adversarei, impunandu-se dupa doar 36 de minute. Australianca a condus cu 5-0 la un moment dat.

Situatia in teren s-a schimbat radical in setul al doilea, jucatoarea din Romania fiind mult mai agresiva pe teren. Niculescu s-a impus cu 6-2, dupa ce a reusit doua break-uri.

In setul III, Samantha a condus ostilitatile in special datorita fortei loviturilor. Dupa ce a fost condusa cu 3-1, Niculescu a revenit superb si a egalat situatia la trei. Stosur si-a revenit insa rapid, iar castigatoarea de la US Open (din 2011) s-a impus cu 6-3 si a obtinut calificarea in semifinale.

Cele doua jucatoare s-au mai intalnit de doua ori pana acum, ambele dispute fiind castigate in 2009 de Stosur la Los Angeles si Stanford.

Pentru performanta de la Doha, Niculescu va primi un cec de 44.250 de dolari si 225 de puncte in clasamentul WTA.

Traseul Monicai Niculescu la Doha:

turur II- Elena Vesnina (6-1, 6-0)
turul III- Vera Zvonareva (7-5, 3-2 abandon)
optima de finala - Kateryna Bondarenko (7-6, 6-4).

Guus Hiddink este noul antrenor al formatiei Anzhi Makhachkala... F1: Vitali Petrov ii ia locul lui Jarno Trulli la Caterham...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x