Antena Căutare

Jose Mourinho s-a interesat de un fotbalist român în timpul meciului România - Finlanda! Nimeni nu se aștepta ca ”The Special One” să întrebe de el

Naționala României a învins cu 2-0 Finlanda, într-un meci cu totul special pentru echipa națională, marcat de retragerea lui Bogdan Lobonț. Pe lângă retragerea lui ”Loby”, partida pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești a fost marcată de un alt moment special, unul al lui ”The Special One” Jose Mourinho.

Antrenorul lui Manchester United a surprins pe toată lumea prin prezența sa la amicalul ”tricolorilor”. Cu toții s-au întrebat care e motivul vizitei acestuia în România. La final, ”Specialul” a recunoscut că nu l-a interesat vreun jucător anume, ci este în vizită în țara noastră, după care va pleca la Campionatul Mondial din Rusia.

Chiar dacă nu din motive legate de un eventual transfer, Jose Mourinho a întrebat de un fotbalist român, iar surpriza este una uriaşă. Cel despre care a întrebat Mourinho este nimeni altul decât Cristian Daminuţă, scrie digisport.

Un talent uriaș în tinerețe, atunci când a prins transferuri la forțele orașului Milano, Daminuță a ajuns acum la 28 de ani și nu mai joacă nicăieri. Fotbalistul a fost în ultimul timp mai mult liber de contract. Ultima formaţie la care a evoluat a fost Abano, o din Serie D (a patra ligă italiană). Fotbalistul român, care poate evolua atât ca mijlocaş la închidere, cât şi ca fundaş central, a lucrat o perioadă scurtă de timp sub comanda lui Mourinho, la Inter, în 2010.

Biletul Zilei 06.06.2018! Simona Halep ne-a adus azi un pont bombă!... Gigi Becali visează la un nou tun financiar: 30 de milioane de Euro pentru Dennis Man! Ce club uriaș al Europei a întreb...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x