Antena Căutare

Mourinho s-a făcut de râs în Cupa Ligii Angliei! Manchester United, eliminată de o divizionară secundă! Top 10 cele mai dureroase eșecuri din cariera lui ”The Special One”

Ce se întâmplă în momentul în care o echipă de peste 500 de milioane de Euro dă piept cu una de doar 12 milioane de Euro ? În aproape orice loc din Europa, cea de 500 se distrează cu a doua. Când vorbim însă de Anglia, totul este posibil, iar acest lucru s-a văzut cel mai bine în meciul de ieri dintre Manchester United și Bristol City.

Ce se întâmplă în momentul în care o echipă de peste 500 de milioane de Euro dă piept cu una de doar 12 milioane de Euro ? În aproape orice loc din Europa, cea de 500 se distrează cu a doua. Când vorbim însă de Anglia, totul este posibil, iar acest lucru s-a văzut cel mai bine în meciul de ieri dintre Manchester United și Bristol City.

Data de 20 decembrie 2017 va rămâne una specială pentru Cupa Ligii Angliei (Carabao Cup). Este data în care Manchester United (deținătoarea trofeului) e învinsă de o grupare de ligă inferioară, Bristol City, locul 3 în Championship. Aproape 500 de milioane de Euro, cât valorează United, nu au fost suficiente pentru a răpune 12, atât cât valorează cei de la Bristol.

Cu acest eșec, ”The Special One” își trece în palmares un nou eșec dureros în carieră. În ianuarie 2015, pe când era la Chelsea, Jose Mourinho a fost eliminat chiar pe "Stamford Bridge" de Bradford, din liga a 3-a. A fost atunci un eșecu dureros și rușinos, 2-4 în "16-imile" FA Cup, cu ultimul gol al adversarilor marcat în minutul 90+4. Ieri, la Bristol, United a pierdut, 1-2, după un gol primit în minutul 90+3!

De-a lungul timpului, Jose Mourinho a demonstrat că este un specialist și în eșecuri dureroase, nu doar în victorii. Iată-le pe cele mai celebre:

”The Special One” a început anul 2015 cu un eșec de proporții. Antrenor la Chelsea, ”Specialul” a suferit unul dintre cele mai grele eșecuri din carieră, echipa sa fiind învinsă pe White Hart Lane cu 3-5 de Tottenham.

Sezonul 2012-2013 a fost pentru Mourinho, ”unul dintre cele mai negre din carieră”. Pe atunci la Real Madrid, portughezul a încheiat în genunchi un sezon modest. Chiar în ultima partidă a anului, finala Cupei Regelui Spaniei, Real a fost învinsă pe ”Bernabeu” cu 2-1 de Atletico Madrid. A fost un meci în care Ronaldo a fost eliminat, iar Mourinho trimis în tribune.

În ultimul său sezon la Chelsea din mandatul 2004-2007, Mourinho a suferit un eșec usturător la Aston Villa. După 18 meciuri fără eșec, Chelsea pierdea cu 0-2 pe Villa Park din Birmingham.

Tot de pe banca lui Chelsea, Mourinho a privit în 2006 la un eșec crunt cu Middlesbrough, scor 0-3 pe Stamford Bridge.

Pe banca lui Inter, Mourinho a revenit în Anglia, însă ca rival, iar în 2009 a fost pus la respect de Manchester United, scor 0-2. Cristiano Ronaldo și Nemanja Vidic marcau pentru trupa legendarului Sir Alex Ferguson.

Tot pe banca lui Inter, Mourinho a suferit câteva eșecuri destul de umilitoare: 1-3 cu Atalanta în 2009 și 1-3 cu Catania în 2010.

Mourinho a cunoscut umilințe și pe banca lui FC Porto. În 2003, echipa sa a fost învinsă clar de Real Madrid, scor 1-3, chiar în Portugalia.

Adevăratele umilințe ale ”Specialului” s-au petrecut în perioada în care a antrenat pe Real Madrid. În sezonul 2012-2013, toată Europa se pregătea de o finală 100% spaniolă. Barca juca cu Bayern, iar Real cu Dortmund în semifinale. Ambele formații iberice aveau să fie umilite de nemți. Jose Mourinho a fost distrus de Lewandowski în Germania, Real fiind învinsă cu 1-4.

Apogeul umilinței în cariera lui Mourinho a fost atins pe 29 noiembrie 2010 pe Nou Camp. În fața a 100,000 de spectatori, Realul a fost pus și simplu călcată în picioare de Barcelona, într-un El Clasico memorabil.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reduceri de Crăciun la FCSB! Gigi Becali a anunțat prețul lui Denis Alibec. Unde va ajunge ”jucătorul de 20 de milioane”... ULTIMA ORĂ! Dinamo îi dă lovitura lui Gigi Becali! Jucătorul care a negociat cu FCSB vine la echipa lui Vasile Miriuță...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x