Antena Căutare

Mutu a debutat cu stangul la noua echipa / Cesena - Napoli 1-3

Cesena, noua echipa a lui Adrian Mutu, care s-a aflat pe teren toate cele 90 de minute, nu a reusit sa reziste pe teren propriu in fata lui Napoli, una dintre reprezentantele Italiei in Liga Campionilor. Echipa de langa Vezuviu s-a impus cu 3-1, profitand si de faptul ca, din minutul 55, a evoluat in superioritate numerica.

Nu trecusera decat trei minute cand Napoli a deschis scorul prin Lavezzi, atacantul argentinian profitand de neatentia apararii Cesenei la o aruncare de la margine. Gazdele au reusit sa egaleze la mijlocul primei reprize, atunci cand Guana a finalizat o faza superba inceputa de Mutu si continuata inteligent de Eder.

Lucrurile s-au complicat pentru Cesena in debutul partii secunde, Benalouane fiind eliminat pentru doua cartonase galbene, dupa ce a facut un hent inutil la mijlocul terenului. Antrenorul oaspetilor a fortat cu Hamsik si Pandev, iar rezultatele nu au intarziat sa apara.

In minutul 66, fundasul argentinian Campagnaro a readus-o pe Napoli in avantaj, pentru ca slovacul Hamisk sa stabileasca scorul final, cu e executie din mijlocul careului.

„Am jucat bine si era important sa incepem cu o victorie. Suntem pregatiti pentru Manchester City si chiar sunt curios cum va reactiona echipa, care acum este in lumina reflectoarelor intr-o competitie atat de importanta cum e Liga Campionilor", a declarat la final Walter Mazzarri, tehnicianul napoletanilor.

Antrenorul gazdelor, Marco Giampaolo, a spus ca elevii sai au dat dovada de naivitate si ca eliminarea lui Benalouane a fost decisiva: „Napoli este o echipa puternica. Era deja dificil sa-i infruntam in 11, dar am fost naivi, iar cartonasul rosu a fost decisiv. Trebuie sa ne imbunatatim jocul, mai ales cel fara minge".

sursa: antena3

foto: gsp.ro

F1, MP Monza: Show Schumacher, pe muzica lui Vettel... US Open: Serena Williams si Samantha Stosur vor juca finala feminina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x