Antena Căutare

Mutu se întoarce la echipa națională! Va colabora direct cu Contra. Ce funcție va ocupa "Briliantul" în cadrul FRF

Adrian Mutu a anunțat după Danemarca - România 1-1 că va pleca de la Dinamo și va merge să lucreze la Federația Română de Fotbal.

Adrian Mutu a anunțat după Danemarca - România 1-1 că va pleca de la Dinamo și va merge să lucreze la Federația Română de Fotbal.

"Briliantul" își începe astăzi munca la Federația Română de Fotbal, unde va ocupa functia de manager sportiv al echipei naționale de fotbal al României. Mutu va colabora direct cu Cosmin Contra, urmând să țină legătura cu internaționalii români care se află în vizorul selecționerului. Goalgheterul primei reprezentative a României, la egalitate cu Gheorghe Hagi, ambii cu câte 35 de goluri, va însoți echipa națională la toate acțiunile echipei naționale.

"Președintele a decis că e benefică această colaborare cu Adi Mutu și așa zic și eu. E un imens fotbalist al României și încercăm să atragem în jurul nostru valorile fotbalului românesc", a spus Mihai Stoichiță, președintele comisiei tehnice a FRF.

Visul s-a încheiat! Siria, eliminată din drumul către Cupa Mondială, după o luptă dramatică de 120 de minute la Sydney, ... Lionel Messi, TRIPLE-man show în Ecuador - Argentina! Starul Barcelonei duce naționala ”pumelor” la Cupa Mondială cu un ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x