Antena Căutare

FOTO! N-au castigat nimic, dar au punctat la vestimentatie! Parada modei la Gala Balonului de Aur

Lionel Messi a castigat pentru a patra oara consecutiv Balonul de Aur, dar n-a fost printre remarcatii Galei de la Zurich la capitolul vestimentatie. In centrul atentiei s-au aflat Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Casillas sau Andres Iniesta, insotiti la eveniment de prietene si sotii.

Cuplul Irina Saik-Cristiano Ronaldo a avut parte de cele mai multe blitz-uri in zona media a Galei de la Zurich. CR7 a optat pentru un costum negru, la care a asortat o camasa alba si un papion, in timp ce frumoasa sa partenera si-a dezgolit umerii, oferind un decolteu destul de generos.

Cu exceptia lui Iker Casillas, care s-a afisat cu cravata, majoritatea fotbalistilor prezenti la eveniment au ales papionul. Xabi Alonso sau Sergio Ramos n-au facut nici ei exceptie.

O aparitie imposibil de trecut cu vederea a fost si Sara Carbonero. Sotia lui Casillas a imbracat o rochie alba, extrem de eleganta, dar destul de transparenta in zona sanilor. Cum prezentatoarea tv n-a purtat sutien, intelegem insistenta fotografilor in momentul aparitiei.

Tie care ti s-a parut cel mai prezentabil cuplu?

Istoria se scrie acum: Lionel Messi a castigat pentru a patra oara consecutiv Balonul de Aur... Cel mai ciudat si dur meci de fotbal are loc in Scotia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x