Antena Căutare

Moment dramatic, antrenorul lui Dinamo, Eugen Neagoe, a facut infarct in timpul meciului cu Craiova, 0-2. Stirile zilei din sport!

Meciul Dinamo – U Craiova, 0-2, a fost întrerupt, în minutul 25, după ce tehnicianului Eugen Neagoe i s-a făcut rău pe bancă. Partida s-a reluat după o întrerupere de aproximativ un sfert de oră, cand ambulanţa care l-a preluat pe Neagoe a parasit stadionul. Neagoe a suferit un stop cardiac, infarct dupa unele surse

1. Meciul Dinamo – Universitatea Craiova, 0-2, a fost întrerupt, în minutul 25, după ce tehnicianului Eugen Neagoe i s-a făcut rău pe bancă. Partida s-a reluat după o întrerupere de aproximativ un sfert de oră, cand ambulanţa (FOTO) care l-a preluat pe Neagoe a parasit stadionul. Supus unei presiuni teribile in ultima vreme, se pare ca Neagoe a suferit un stop cardiac, infarct dupa unele surse. In acest moment starea sa este stabila. Florin Prunea spunea aseara: "Am auzit-o pe doctoriţă că a fost foarte, foarte aproape de o mare nenorocire. Am fost acolo, când i-au dat şocul şi bine că a pornit aparatul ăla, că parcă a trecut o viaţă de om".

Un medic de la Spitalul de Urgenţă Florească a declarat aseara că antrenorul FC Dinamo, Eugen Neagoe, a fost adus la camera de gardă conştient, stabil din punct de vedere al funcţiilor vitale, dar nu a dorit să ofere alte detalii. "Domnul Neagoe a fost adus la camera de gardă conştient, stabil din punct de vedere al funcţiilor vitale, în acest moment este în curs de investigaţie. Domnia sa şi-a exprimat dorinţa ca date privind dioagnosticul, prognosticul, evoluţia şi tratamentul să fie furnizate de familie, când aceştia vor dori. Este stabil în acest moment, atât vă pot spune", a declarat Alexandru Caloian, medic specialist medicină de urgenţă la spitalul Floreasca.

Oficialul CSU Craiova Silvian Cristescu l-a vizitat pe Neagoe l-a spital şi a spus că tehnicianul dinamovist a suferit un preinfarct. "Deocamdată i s-au făcut investigaţii, este stabil, i s-a făcut o coronarografie, nu s-a descoperit nimic deocamdată, va rămâne sub observaţie două zile. Era adormit, nu puteam să vorbim cu el. A fost preinfract. Familia o să rămână cu el la noapte. Eu l-aş sfătui să ia o pauză. Prima dată m-am speriat, dar mi-a spus masorul nostru că e în afara oricărui pericol. Mă speriasem că de ce nu pleacă ambulanţa, până nu l-au stabilizat, nu a plecat ambulanţa", adeclarat Papură.

În imaginile difuzate de Digisport s-a putut vedea cum lui Neagoe i s-a făcut rău, a început să respire sacadat, medicul Liviu Bătineanu i-a dat o sticlă de apă cu vitamine, i-a luat pulsul, iar apoi tehnicianul şi-a dat jos sacoul, ochelarii şi a început să tremure, moment în care a fost chemată salvarea. El a fost stabilizat mai întâi pe teren, iar apoi în ambulanţă medicii au folosit defribilatorul.

⚽️2. Etapa a 2-a Casa Liga 1:
Azi, ora 21:00 Sepsi – FCSB

Hermannstadt – Gaz Metan 0-2
Rezumat video: https://youtu.be/YmpcMmUG-0M

Chindia – Viitorul 0-1
Rezumat video: https://youtu.be/XX5YkpvvCwg

Botosani – Voluntari 4-1
Rezumat video: https://youtu.be/czfTI-GVfvI

Clinceni – CFR 1-4
Rezumat video: https://youtu.be/w2r-U93P7LY

Iasi – Astra 1-0
Rezumat video:https://youtu.be/Al2yFKs3uzY

Dinamo – Craiova 0-2
Rezumat video: https://youtu.be/PlwqQKDk0JE

👉3. Dan Alexa este primul antrenor care si-a dat demisia in acest sezon, dupa ce Astra a pierdut la Iasi, 0-1. Alexa, implicat si in scandalul in care a fost palmuit de Ana-Maria Prodan, este nemultumit de conditiile si de lotul giurgiuvenilor, care ii trasasera ca obiectiv titlul!

👉4. BRD Bucharest Open:
Patricia Maria Ţig, venită din calificări şi fără clasare WTA, a fost învinsă in finala de Elena Ribakina (Kazahstan, 106 WTA) cu 6-2, 6-0.
Perechea Viktoria Kuzmova/Kristyna Pliskova (Slovacia/Cehia), cap de serie numărul 4, a învins în finală echipa Jaqueline Cristian/Elena-Gabriela Ruse, scor 6-4, 7-6 (3), într-o oră şi 39 de minute.

⚽️5. Saptamana de cupe europene:
Miercuri, ora 21:00, CFR - Maccabi Tel-Aviv, tur 2 prelim. UCL / Look, Digi
Joi:
ora 19:55, Honved - Universitatea Craiova, tur 2 prel. EL / posibila transmisie pe Digi
ora 20:00, Alashkert - FCSB, tur 2 prel. EL / ProTV
ora 21:30, Gent - Viitorul, tur 2 prel. EL
Tot programul aici: https://www.uefa.com/uefaeuropaleague...

Bonus news:

⚽️Bayern Munchen a învins, duminică, la Houston, cu 3-1 pe Real Madrid. Corentin Tolisso (15), Robert Lewandowski (67) şi Serge Gnabry (69) au marcat pentru Bayern, iar pentru Real a înscris Rodrygo (81). Eden Hazard a debutat la madrileni, el fiind achiziţionat de la Chelsea în această vară pentru 100 de milioane de euro.

⚽️Alexandru Mitriţă a marcat golul victoriei pentru echipa New York City FC, în meciul cu formaţia Colorado Rapids, scor 2-1, din campionatul SUA

👉România - Danemarca, scor 34-26, în meciul pentru locurile 5-6, la CE de handbal feminin tineret

⚽️Jiangsu Suning, antrenată de Cosmin Olăroiu, a învins cu 1-0 pe Beijing Guoan, echipa situata pe pozitia secunda in clasament. Oli este pe locul 6

👉Britanicul Simon Yates (Mitchelton-Scott) a câştigat, duminică, etapa a 15-a a Turului Franţei, desfăşurată pe distanţa de 185 de kilometri

👉La 40 de ani, filipinezul Manny Pacquiao a reuşit să câştige titlul mondial la categoria semimijlocie, versiunea WBA, după ce l-a învins pe americanul Keith Thurman (30 de ani) în 12 runde.

⚽️KRC Genk, cu Ianis Hagi rezervă, a învins KV Malines, scor 3-0, şi a câştigat Supercupa Belgiei

⚽️Ciprian Tatarusanu a debutat la Lyon incasand 3 goluri intr-o repriza in amicalul cu Genoa, 3-4

⚽️Rapid iși va prezenta azi, de la ora 18:00, lotul în meciul amical cu echipa lui Gabi Tamaș, Hapoel Haifa. Se vede pe Digi

⚽️Programul etapei a 3-a din CASA Liga 1:
👉Vineri, 26 iulie
Ora 18.00 Politehnica Iaşi - Academica Clinceni
Ora 21.00 FC Voluntari - Astra Giurgiu

👉Sâmbătă, 27 iulie
Ora 18.00 Gaz Metan Mediaş - Sepsi Sf Gheorghe
Ora 21.00 CFR Cluj - Dinamo Bucureşti

👉Duminică, 28 iulie
Ora 18.00 Universitatea Craiova - Chindia Târgovişte
Ora 21.00 FC Viitorul - FC Hermannstadt

👉Luni, 29 iulie
Ora 20.00 FCSB - FC Botoşani

Ultimele date despre starea lui Eugen Neagoe, antrenorul echipei Dinamo. Cristescu: A fost un preinfract... Fostul tenismen Peter McNamara a decedat la vârsta de 64 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x