Căutare Live

Nebunie în Premier League! O statistică incredibilă ne spune că o echipă mică va câștiga campionatul. Cine e urmașa lui Leicester

Sezonul 2015-2016 a adus o adevărată minune în Premier League. Leicester City a reușit să câştige titlul în Anglia, producând astfel cea mai mare surpriză din istoria fotbalului britanic. Acum, în 2018-2019, o altă echipă mică, Watford FC, se pregătește să producă șocul!

Sezonul 2015-2016 a adus o adevărată minune în Premier League. Leicester City a reușit să câştige titlul în Anglia, producând astfel cea mai mare surpriză din istoria fotbalului britanic. Salvată greu de la retrogradare în 2014-2015, echipa lui Claudio Ranieri revenea spectaculos și se situa peste miliardele granzilor. Acum, în 2018-2019, o altă echipă mică, Watford FC, se pregătește să producă șocul!

Cu ibericul Javi Garcia pe bancă, Watford are un început perfect de sezon: 4 victorii în 4 etape. Echipa londoneză a învins Brighton (2-0), Burnley (3-1), Crystal Palace (2-1) și Tottenham (2-1). Dar nu forma de moment este speranța fanilor lui Watford că la final de sezon echipa lor va fi campioană, ci o coincidență incredibilă.

În sezonul premergător câștigării titlului, Leicester a terminat Premier League pe locul 14, cu o linie de clasament de 41 de puncte, 11 victorii, 8 remize și 9 eșecuri.

Nebunie în Premier League! O statistică incredibilă ne spune că o echipă mică va câștiga campionatul. Cine e urmașa lui Leicester

Ei bine, în sezonul 2017-2018, Watford a terminat Premier League pe locul 14, cu o linie de clasament care arăta astfel: 41 de puncte, 11 victorii, 8 remize și 9 eșecuri.

Nebunie în Premier League! O statistică incredibilă ne spune că o echipă mică va câștiga campionatul. Cine e urmașa lui Leicester

Înainte de sezonul 2015-2016, Leicester avea cotă de 5000 pentru a câștiga titlul în Anglia. Acum, casele de pariuri s-au speriat de conincidențe și basme, iar cota celor de la Watford a ajuns la 200-251. Echipa lui Garcia are a 7-a șansă la titlu în Anglia, peste echipe precum Everton ,West Ham sau Newcastle.

Biletul Zilei 04.09.2018! Patru meciuri de la New York ne aduc profitul... Presa italiană anunță încă o mutare de senzație la Juventus: cel mai spectaculos jucător de la Real Madrid...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri