Antena Căutare

Nicolae Badea il desfiinteaza pe Razvan Lucescu: "Incepe sa-si altereze imaginea din trecut"

Antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, a fost atacat de un oficial al unei echipe rivale, care a spus despre tehnician ca "s-a schimbat in rau din punct de vedere comportamental".

"Meseria de antrenor este incompatibila cu manifestarile lui Razvan Lucescu. Noi vom cere sanctionarea antrenorului sau cetateanului Razvan Lucescu pentru cele spuse. Si pentru el exista prevederi de regulament. Sa incerce sa se stapaneasca! Din pacate, imi pare rau ca spun public, acea imagine de acum 2-3 ani cu un antrenor cu un discurs elegant incepe sa si-o altereze.

S-a schimbat in rau din punct de vedere comportamental, dar este problema lui, nu a noastra. El trebuie sa fie pedepsit pentru acea declaratie care este incalificabila si nu cred ca este nici reala", a spus Nicolae Badea, presedintele CA de la Dinamo, la o emisiune de sport.

"Vreti sa-i faceti campioni p-astia? Baaa, astia sint o rusine in Europa!", i-a spus Razvan Lucescu lui Sebastian Coltescu la pauza jocului dintre Dinamo si Rapid, scor 0-0.

Citeste si Gazeta Sporturilor!

foto: Intact Images

Gheorghe Chivorchian: "Goga va evolua in continuare la Poli"... Steaua si Rapid au semnat contractul cu Primaria pentru National Arena...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x