Căutare Live

Nicuşor Bancu: Sperăm ca Viitorul să nu facă o partidă foarte bună. Eu mi-am revenit, sunt foarte bine acum

Fotbalistul echipei Universitatea Craiova, Nicuşor Bancu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că se simte foarte bine şi speră ca adversarii de la FC Viitorul să nu facă o partidă foarte bună în acest weekend.

“Va fi din nou un meci foarte frumos, cum a fost de fiecare dată între cele două echipe. În sfârşit mi-am revenit, pot spune că sunt foarte bine acum. Sper ca de acum încolo să fiu mai atent şi să nu mai accelerez. Nu m-am gândit până la naţională, trebuie să joc bine aici, pentru că doar aşa mă va chema selecţionerul. Puţin te doare când unii n-au încredere şi cred că te poţi da lovit la un meci cu Steaua. Sper să fie cu noroc revenirea mea şi să câştigăm. Atâta timp cât matematic poţi să pierzi locul în play-off ne gândim să tratăm foarte serios meciurile. Sperăm ca cei de la Viitorul să nu facă o partidă foarte bună”, a spus Bancu.

Echipa Universitatea Craiova va întâlni FC Viitorul, duminică, în deplasare, de la ora 20.00, în etapa a XXIV-a a Ligii I.

Sursa : news.ro

Papură: Calificarea în play-off nu mi se pare o reuşită. Dacă vrem ceva mai mult trebuie să câştigăm puncte... Dan Petrescu: În momentul ăsta nu puteam să găsim un meci mai complicat sau mai greu decât cel cu Mediaş...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri