Antena Căutare

Nigeria s-a calificat în semifinalele Cupei Africii pe Naţiuni, după un gol marcat în minutul 89, cu Africa de Sud

Reprezentativa Nigeriei a învins, miercuri, la Cairo, cu scorul de 2-1 (1-0), naţionala Africii de Sud, în sferturile de finală ale Cupei Africii pe Naţiuni. În semifinale, Nigeria va evolua cu învingătoarea din partida Coasta de Fildeş - Algeria.

Reprezentativa Nigeriei a învins, miercuri, la Cairo, cu scorul de 2-1 (1-0), naţionala Africii de Sud, în sferturile de finală ale Cupei Africii pe Naţiuni.

Nigerienii au deschis scorul prin Samuel Chukwueze '27, dar Bongani Zungu '71 a egalat. Golul succesului "vulturilor" a fost înscris de William Troost-Ekong, în minutul 89.

În semifinale, Nigeria va evolua cu învingătoarea din partida Coasta de Fildeş - Algeria.

Într-un alt meci din sferturi, Senegal a trecut de Benin, tot la Cairo, cu 1-0. Idrissa Gueye a marcat golul victoriei în minutul 69. Olivier Verdon (Benin) a fost eliminat, în minutul 83.

Senegalezii vor întâlni în penultimul act câştigătoarea din meciul Madagascar - Tunisia.

Ultimele două partide din sferturi se dispută joi, iar semifinalele sunt programate duminică.

Sursa : news.ro

Ludogoreţ Razgrad a fost învinsă de Ferencvaros Budapesta în primul meci din Liga Campionilor... Amendă substanțială pentru Neymar. 375.000 de euro pentru că nu s-a prezentat la antrenamentele lui PSG...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x