Antena Căutare

Nimeni nu ii poate rezista lui Messi! Un asistent s-a fotografiat cu starul Barcelonei in pauza meciului Chile-Argentina

Faza inedita in pauza meciului dintre Chile si Argentina! Cei prezenti la disputa au avut parte de un scenariu pe care rar ti-e dat sa il vezi in fotbal.

Dupa sfarsitul primei reprize, Lionel Messi se indrepta spre cabine impreuna cu restul echipei cand a fost oprit de unul dintre asistentii disputei. Starul Barcelonei nu a gresit cu nimic, poate doar cu faptul ca este unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti din lume. Asa ca motivul pentru care Messi a fost retinut pe teren mai mult decat colegii sai a fost...o poza cu asistentul.

Momentul nemaivazut in fotbal l-a pus in dificultate si pe fotbalist care a acceptat pana la urma sa stea la fotografie. Faza i-a amuzat copios pe colegii de nationala ai lui Messi.

Uite ce goluri reusesc impatimitii FIFA 13! Cele mai tari cinci goluri de saptamana aceasta!... Faza de cascadorii rasului in Romania - Olanda! Tamas era sa se pedepseasca singur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x