Antena Căutare

Novak Djokovic si Rafael Nadal se vor intalni astazi in finala masculina de la US Open

Liderul mondial Novak Djokovic a revenit dupa ce a fost condus cu 2-0 la seturi si a salvat doua mingi de meci pentru a-l invinge pe elvetianul Roger Federer si a se califica in finala de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Nadal l-a depasit pe scotianul Andy Murray.

Dupa o confruntare de trei ore si 51 de minute, care cu siguranta va ramane in istorie, Djokovic s-a impus cu 6-7, 4-6, 6-3, 6-2, 7-5 in fata lui Federer si are sansa de a castiga cel de-al treilea turneu de Grand Slam din acest ani.

„In mod cert, este cea mai mare victorie a anului si, tinand cont de circumstante, una dintre cele mai mari ale carierei. Am fost condus cu doua seturi, Roger controla meciul, juca mai bine, dar in cele din urma am reusit sa revin si sa joc mult mai bine in celelalte trei seturi", a spus Nole la final.

Pentru elvetian, 2011 este primul an dupa 2002 pe care il va incheia fara sa cucereasca macar un titlu de Grand Slam: „Evident, sunt dezamagit, dar numai eu sunt de vina. Am facut totul perfect pana la un punct, dar nu am putut sa termin treaba. Am avut un an dificil, dar nu este prima oara cand se intampla asta".

In ultimul act de la Flushing Meadows, Djokovic il va intalni pe Rafael Nadal, intr-o reeditare a finalei de anul trecut, atunci cand cel care s-a impus a fost ibericul.

Nadal a castigat cu 6-4, 6-2, 3-6, 6-3 intalnirea din semifinale cu Andy Murray, punand capat, inca o data, ambitiilor britanicului de a cuceri un titlu de Grand Slam.

„Am facut cel mai bun meci aici si sunt foarte fericit sa fiu in finala. Foarte important a fost inceputul setului patru, atunci cand Andy a avut o minge de break, dar am reusit sa o salvez", a spus al doilea jucator al lumii.

sursa: antena3

foto: gsp.ro

VIDEO! Barcelona a fost egalata de Sociedad dupa ce a condus cu 2-0... Terek Grozny - Kuban Krasnodar 1-2/ Dan Petrescu, salvat de "dubla" lui Traore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x