Antena Căutare

Nuntă mare în fotbal! Cristi Manea de la CFR Cluj s-a căsătorit cu Irina Deaconescu. Ce locație de nuntă luxoasă au ales 

Cristi Manea, fotbalistul de la CFR Cluj, s-a căsătorit cu Irina Diaconescu sâmbătă. Cei doi și-au unit destinele la malul mării, iar petrecerea a avut loc într-o locație de lux din Mamaia.

colaj foto Irina Diaconescu și Cristi Manea s-au căsătorit Galerie
Cristi Manea, fotbalistul de la CFR Cluj, s-a căsătorit cu Irina Diaconescu sâmbătă. Cei doi și-au unit destinele la malul mării, iar petrecerea a avut loc într-o locație de lux din Mamaia. | Instagram

Cristi Manea, fotbalistul de la CFR Cluj, s-a căsătorit sâmbătă cu influencerița Irina Diaconesc. Cei doi trăies o frumoasă poveste de dragoste de ani buni deja și au două fete frumoase, pe nume Victoria și Venus. Cei doi au ales să facă cununia civilă în urmă cu câteva zile doar cu prietenii apropiați și familia, iar sâmbătă au avut cununia religiosă și petrecerea la malul mării.

Cristi Manea și Irina Diaconescu, nuntă de vis la malul mării. Gestul emoționant pe care l-au făcut în memoria celor care nu le mai sunt alături

Cristi Manea și Irina Diaconescu s-au căsătorit într-un cadru de poveste, pe plajă, având alături persoanele lor dragi. Nu au uitat, însă, nici de cei pe care ar fi vrut să-i aibă alături, însă nu mai sunt printre noi. Cei doi au avut câteva scaune rezervate doar pentru cei care nu le mai sunt alături. Pe scaune au pus mesajul: „Acest loc este rezervat în memoria celor care ar fi aici dacă raiul nu ar fi fost atât de departe”, iar după ceremonia religioasă cei doi și-au luat câteva momente de reculegere.

Fotbalistul Cristi Manea a devenit tătic! Iubita lui, Irina Deaconescu, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă | FOTO

Irina Diaconescu a ales o rochie de mireasă simplă, cu un voal lung, machij discret și un coc. Miresica și-a făcut apariția pe plajă în picioarele goale, în timp ce era așteptată de viitorul soț la altar. Crsiti Manea a ales un costum clasic negru și cămașă albă. Nașii de cununie ai celor doi sunt Mario Camora și soția lui, Mario fiind colegul de echipă al lui Cristi Manea.

Irina s-a schimbat apoi într-o rochie albă, scurtă, pentru a se simți mai lejer la petrecere.

Petrecerea de nuntă, discurs emoționant și distracție pe măsură cu artiști celebri

Dacă slujba religioasă a fost una emoționantă și petrecerea a fost exact așa cum au visat. Cei doi au organizat petrecerea într-un club de lux de la malul mării. Și-au făcut intrarea la nuntă pe muzică de club, în timp ce dansau cu nașii și prietenii, fiind aplaudați de restul invitaților.

Înainte de a începe distracția, Irina și Cristi, acum soț și soție, au ținut să le mulțumească tuturor celor prezenți la frumosul eveniment din viața lor.

„Am auzit că o să se ducă vremea asta. Dumnezu a zis să ne dea un pic cu bani. Așa am înțeles, nu? Înseamnă bani, că iubire, ne-am făcut. Vă mulțumim că sunteți azi toți aici. Unii dintre voi mă cunoașteți pe mine de când m-am născut, pe Cristi la fel. Mulți ați apărut pe parcurs în povestea noastră. Vă mulțumim că ați rămas. Dacă sunteți în seara asta aici înseamnă că ați lăsat o amprentă în viața noastră și atât eu cât și Cristi suntem recunoscători pentru voi și toată viața o să fiți în inimile noastre”, a declarat Irina Diaconescu.

La nunta celor doi a cântat Roxen, cei doi soți făcând dansul mirilor pe una dintre melodiile interpretate de artistă. Oana Radu, Alex Velea, dar și Tzanca Uraganu au fost printre artiștii care au cântat la nunta celor doi.

„Bătaie” în tribuna de la Roland-Garros. Tenismena Bianca Andreescu și-a pus mâinile în cap când a văzut ce a iscat în s... Ce face David Popovici după fiecare concurs. Care e secretul campionului mondial pentru a face performanță...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x