Antena Căutare

Oficial! Astra Giurgiu are un nou antrenor. Între Adrian Mutu și Gigi Mulțescu, Ioan Niculae a mers pe mâna experienței

Telenovela legată de succesorul lui Edward Iordănescu pe banca celor de la Astra Giurgiu s-a încheiat în mod oficial. ”Lupta” dintre Adrian Mutu și Gigi Mulțescu pentru postul de tehnician la echipa din play-off a fost câștigată de fostul antrenor al Craiovei.

Începând de azi, noul antrenor al fostei campioane a României este Gheorghe Mulţescu, acesta urmând să conducă antrenamentul din această după-amiază, programat la Ploieşti. Mulțescu va debuta oficial, duminică, în partida cu CFR Cluj, din etapa a 4-a din play-off, anunță site-ul oficial al giurgiuvenilor.

În vârstă de 66 de ani, Mulţescu este la al treilea mandat pe banca Astrei, după cele din 2001-2002 şi 2012, antrenorul în vârstă de 66 de ani având de partea sa experienţa excelentă, cu aproape 30 de ani de antrenorat!

La Astra, Gigi Mulţescu va fi ajutat de către secunzii Daniel Timofte, Yuksel Yesilova – şi ei cu “trecut astrist” în CV, în timp ce, de pregătirea portarilor se va ocupa Ionuţ Boşneag.

Luni, 2 aprilie, Edi Iordănescu şi-a încheiat în mod oficial conturile cu Astra. Iordănescu Jr. nu a mai dorit să continue pe banca giurgiuvenilor, iar despărţirea s-a produs pe cale amiabilă.

Cristiano Ronaldo de 10! Starul lui Real Madrid a mai doborât un record din Liga Campionilor. Iată 22 de recorduri fabul... Biletul Zilei 04.04.2018. Ne dublăm miza cu două super meciuri din această seară: Milan-Inter și Liverpool-Manchester Ci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x