Antena Căutare

OFICIAL: Cosmin Olăroiu a fost numit la noua sa echipă! Românul I-a luat locul lui Fabio Capello și va antrena jucători de super-clasă

Este oficial! Începând de azi, tehnicianul român Cosmin Olăroiu a dat o nouă lovitură din punct de vedere financiar în carieră. Antrenorul de 48 de ani l-a înlocuit pe celebrul tehnician italian Fabio Capello (71 de ani) pe banca tehnică a chinezilor de la Jiangsu Suning, anunță presa chineză.

Jurnaliștii chinezii de la Jiangsu Suning FC News anunță, pe Twitter, numirea oficială a lui Cosmin Olăroiu pe banca echipei asiatice: ”Jiangsu Suning OFFICIALLY anunță numirea lui Cosmin Olăroiu în funcația de antrenor principal al echipei, după desărțirea de Fabio Capello. Românul de 48 de ani are o experiență vastă în fotbalul asiatic, fiind fost antrenor la Al-Ahli Dubaï și Al Ain.”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu Fabio Capello pe bancă, Jiangsu Suning a avut un debut nereuşit de sezon, cu două eşecuri în primele trei etape din China, iar o schimbare de antrenor era inevitabilă.

Cosmin Olăroiu (48 ani) a plecat în decembrie de la Shabab Al-Ahli (Emiratele Arabe Unite), după ce a mai pregătit şi alte echipe arabe, Al-Hilal (Arabia Saudită), Al-Sadd (Qatar), Al Ain (EAU) şi naţionala Arabiei Saudite. Olăroiu este al doilea român care o antrenează pe Jiangsu Suning, după Dan Petrescu (2015-2016). ”Bursucul” a reușit să câştige Cupa Chinei în 2015.

La Jiangsu, Olăroiu va antrena jucători renumiţi, precum brazilienii Ramires şi Alex Teixeira. Cei doi fotbalişti au fost aduşi în 2015 pentru 78 de milioane de euro de la Chelsea și Șahtior.

UNA PE ZI! Rosy ține cu Parma, iar cei de Instagram țin să-i blocheze contul din cauza pozelor mai mult decât sexy urcat... Biletul Zilei 28.03.2018. Cele mai sigure meciuri de miercuri ne aduc profitul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x