Antena Căutare

OFICIAL: Dinamo dă lovitura lunii pe piața transferurilor și transferă de la liderul Ligii 1! Bokila, noul ”decar” din Ștefan cel Mare

Reunire spectaculoasă în Liga 1. După câteva zile de tatonări, atacantul lui CFR Cluj, Jeremy Bokila, s-a transferat oficial la Dinamo, acolo unde va lucra din nou cu antrenorul care l-a adus la Petrolul, Cosmin Contra.

Congolezul de 28 de ani a fost prezentat de clubul din ”Ștefan cel Mare” în cursul acestei după-amiezi. Atacantul a preluat numărul 10, rămas liber după ce ”câinii” s-au despărțit de Juan Albin.

Bokila a fost adus la începutul acestui sezon în Gruia, însă nu a făcut față concurenței și a sistemului impus de Dan Petrescu, alegând să se despartă de ardeleni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Născut în Congo, Bokila a mai jucat în carieră pentru Zulte Waregem (Belgia), Sparta Rotterdam (Olanda), Petrolul Ploiești (România), Terek Groznîi (Rusia), Guangzhou R&F (China), Eskisehirspor (Turcia), Al Kharitiyath (Qatar), Akhisar Belediye (Turcia) și CFR Cluj (România).

-180 de minute în 5 meciuri din Liga 1 a adunat Bokila în acest sezon competițional pentru CFR Cluj.
-16 goluri în Liga 1 și 6 în Cupa României a înscris Bokila pentru Petrolul Ploiești în sezonul competițional 2012-2013.
-1 trofeu a câștigat Bokila în carieră, Cupa României cu Petrolul Ploiești în 2013. A marcat unicul gol al finalei Petrolul Ploiești vs CFR Cluj, scor 1-0.
-8 goluri în 12 partide are Bokila pentru echipa națională a Republicii Democrate Congo.

Un taximetrist din Cluj a acceptat o cursă în oraș. Când s-a uitat mai bine pe cine a luat în mașină, a rămas fără cuvin... CFR Cluj, aproape de a aduce un campion în ultima zi de transferuri! Un jucător al Viitorului dorit de FCSB, la un pas d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x