Antena Căutare

Oltchimul s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor

Oltencele au invins pe teren propriu pe Krim Ljubljana cu 30-26 si a ajuns in penultima faza a celei mai importante competitii de hadbal feminin de pe batranul continent.

Dupa egalul de la Metz, Oltchim era obligata sa invinga la Valcea pe Krim Ljubljana pentru a se califica in semifinalele Ligii Campionilor.

Si elevele lui Radu Voina nu au lasat nicio sansa slovenelor in sala Traian. Inca din minutul 6, valcencele s-au desprins la doua goluri, conducand cu 5-3. Ecartul s-a mentinut pana in mintul 24, cand Krim a egalat la 12. Voina a cerut time-out, iar oltencele s-au mobilizat si au incheiat prima repriza in avantaj: 17-15.

In debutul celei de-a doua, Ljubljana a reusit din nou sa egaleze, dar Oltchim a refacut iar avantajul de doua goluri. Mai mult, incepand cu minutul 40 ecartul s-a marit si scorul a ajuns la 27-20.

Constiente ca nu mai pot pierde calificarea, valcencele au redus turatia pe final si au mai pierdut din avantaj, partida terminandu-se cu 30-26.

Foto: gsp.ro

Tottenham - Manchester United 1-3 / Diavolii raman in carti pentru titlu... Monchengladbach pierde la Nurnberg si Bayern ramane pe 3...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x