Antena Căutare

Open Romania se transforma in "Tiriac-Nastase Trophy"

Din acest an, turneul gazduit in luna septembrie de Arenele BNR se va numi "BRD Tiriac-Nastase Trophy", fostii nostri mari jucatori dorind ca turneul sa devina unul de categoria ATP 500 in cativa ani.

"Vrem sa dezvoltam acest turneu in urmatorii ani. In doi ani imi doresc sa creasca cu o treapta, sa ajunga la ATP 500. Am depus licenta pentru acest lucru. Din punct de vedere financiar totul este in regula, insa nu am obtinut-o din cauza absentei unei baze sportive care sa indeplineasca anumite conditii la acest nivel", a spus Ion Tiriac la conferinta de presa de prezentare a turneului.

"Este bine ca exista acest turneu in Romania. Sper ca Federatia va intelege ca nu facem nici un rau tenisului romanesc si dorim sa dezvoltam sportul romanesc si sa-i imbunatatim imaginea peste hotare", a declarat si Ilie Nastase.

Turneul "BRD Tiriac-Nastase Trophy" va avea loc in perioada 17-25 septembrie, la Arenele BNR. Din 2012, turneul va avea loc in ultima saptamana din luna aprilie, in sezonul de zgura.

Citeste si Jurnalul

Foto: gsp.ro

Piturca a acceptat oferta lui Mircea Sandu si revine la nationala... Acuzat de dopaj, Lance Armstrong ameninta un martor, fostul coechipier Tyler Hamilton...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x