Antena Căutare

Organizatorii turneului de tenis BRD Nastase Tiriac Trophy anunta startul programului de voluntariat 2012

BRD Nastase Tiriac Trophy, care va debuta pentru prima oara in primavara, in perioada 21-29 aprilie, lanseaza si in acest an programul de voluntariat. Voluntarii dornici sa joace un rol cheie in reusita editiei 2012 a celui mai important eveniment sportiv anual din Bucuresti au la dispozitie 43 de posturi de voluntariat in arii ce tin de asistarea organizatorilor si a oficialilor ATP, informarea publicului, organizarea intrarilor in cadrul arenei centrale, intampinarea jucatorilor si a invitatilor VIP, realizarea imaginilor in cadrul meciurilor.

Toate detaliile legate de inscrieri si procesul de selectie sunt disponibile pe canalele oficiale ale turneului: www.brd-nastase-tiriac-trophy.ro, www.facebook.com/BRDNastaseTiriacTrophy.

Turneul dotat cu premii in valoare de 389.250 € este singurul eveniment ATP World Tour 250 din S-E Europei, ce reuneste, in competitiile de simplu si de dublu, cei mai buni jucatori romani ai momentului, alaturi de tenismani din intreaga lume. Editia 2012 BRD Nastase Tiriac Trophy se va desfasura in perioada 21-29 aprilie, la Arenele BNR din Bucuresti.

> Acreditari media
Formularele de acreditare media in cadrul BRD Nastase Tiriac Trophy sunt disponibile pe website-ul oficial: http://brd-nastase-tiriac-trophy.ro/2012/presa

Va rugam trimiteti formularul, insotit in atasament de o poza tip portret, pana la data de 16 aprilie 2012, la adresa de e-mail [email protected].

Cavani, aproape sa arda in hotel... Irina-Camelia Begu s-a calificat in "sferturi" la Acapulco...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x