Antena Căutare

Transferul anului în fotbalul românesc ? O semifinalistă din Liga Campionilor, aproape de achiziția lui Răzvan Marin. Suma este uriașă!

Răzvan Marin este, fără îndoială, cel mai în formă jucător român de peste hotare. Titularul la naționala României, jucătorul crescut de Gică Hagi la Viitorul Constanța s-a impus și la deținătoarea Cupei Belgiei, Standard Liege, acolo unde impresionează meci de meci.

Răzvan Marin este, fără îndoială, cel mai în formă jucător român de peste hotare. Titular la naționala României, jucătorul crescut de Gică Hagi la Viitorul Constanța s-a impus și la deținătoarea Cupei Belgiei, Standard Liege, acolo unde impresionează meci de meci. Din fericire pentru Marin, zilele sale la Liege sunt numărate, întrucât mari forțe din Serie A sunt gata să ofere bani mulți pentru un transfer imediat.

Evoluțiile excelente ale românului în tricoul deținătoarei Cupei Belgiei au atras atenția marilor forțe din Europa. După AS Roma, presa din Italia scrie că Inter Milano este și ea aproape de mijlocașul român de 21 de ani. Indiferent unde va ajunge, Răzvan Marin va face un pas uriaș înainte în carieră și, în același timp, le va aduce celor de la Standard un profit imens.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Conform jurnaliștilor belgieni de la Voetbal, șefii lui Standard şi-au făcut calculele şi le-au transmis celor două formaţii care îl doresc pe Răzvan Marin - Roma şi Inter - că sunt dispuşi să îl cedeze pe român pentru preţul corect. Acesta e de 7 milioane de euro.

Fostul mijlocaș al Viitorului are un sezon excelent la Standard Liege, acolo unde are 6 goluri și 12 pase decisive.

Roma l-a dorit și în ianuarie 2017 pe Răzvan Marin, chiar înainte de a ajunge la belgieni, însă aceștia din urmă s-au mișcat mai repede și au achitat în jur de 2,4 milioane de euro.

Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo ? Care este cel mai bine plătit fotbalist din lume! Iată clasamentul dat publicității... Revista presei sportive, 24.04.2018. Surpriză uriașă: cine poate arbitra derby-ul FCSB-CFR; Messi a bătut recordul secol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x